Deja temperaturile sunt destul de joase, ceea ce ne face să îmbrăcăm mai multe haine, pentru a ne proteja de frig. Dar ce facem cu tenul?! Ce „haine” să-i oferim, pentru a-l proteja în sezonul rece?!

mobile-banner-skin

Împreună cu specialiștii-consultanți de la „Antos”, am selectat 3 produse pe care ar trebui să le ai și, cel mai important, să le utilizezi în sezonul de iarnă.

Crema nutritivă – este cea mai recomandată de specialiști, pentru că așa cum spune și denumirea, este cea care hrănește pielea feței. Utilizată în fiecare seară după demachierea tenului, ajută pielea să-și regăsească splendoarea naturală și gradul potrivit de nutriție și hidratare, având totodată un benefic efect contra ridurilor. Conține extracte de ginseng, mușețel, sunătoare, ulei de avocado, ulei din germeni de grîu și ulei de macadamia. Costă 220 de lei. 

crema n

Ulei de curățare cu proteine de orez – curăță și conferă pielii un aspect moale, fără a-i altera echilibrul natural.Conține extracte de orez, aloe vera, sunătoare, mușchi de piatră, soia, pedicuță, vitaminele A și E, ulei din germeni de grîu. Datorită consistenței, are grijă totodată să hidrateze pielea ochilor. Costă 189 lei.

ulei_curatare_orez

Uleiul de argan – conţine vitamina E, are funcţii nutritivă, emolientă, antioxidantă şi de combatere a ridurilor. Ideal în sezonul rece. La fel, poate fi utilizat și la îngrijirea părului, picurând 2 picături în balsamul aplicat după spălare, va oferi părului doza necesară de hidratare și strălucire. Costă 250 lei. 

Ulei-argan

Brandul „Antos” înseamnă produse cosmetice 100 % BIO, creat în Italia, din plante cultivate în zone ecologice, dar și din alte ingrediente precum orezul, mierea, strugurii, aloe vera, museţelul, trandafirul sălbatic, uleiurile esenţiale.

Puteți cumpăra produsele Antos în cele 2 magazine specializate din Sun City sau din Zity Mall, sau ONLINE pe antos.md

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *