Te-ai săturat să ai un șef și vrei să fii tu cel care are angajați? Atunci e timpul să te gândești mai mult cum ai putea intra în lumea antreprenoriatului și cum ai putea începe o mică afacere profitabilă.

În Republica Moldova un SRL poate fi înregistrat într-o zi lucrătoare, mai exact în 24 de ore, sau de urgenţă, în decurs de 4 ore. În termen de 24 de ore taxa de înregistrare este de 1149 de lei, iar în 4 ore – 4596 de lei.

Nu este necesară o sumă foarte mare pentru a face primul pas spre propria afacere. Iar dacă ești o persoană foarte calculată și ai stabilit deja pentru ce va fi cheltuit fiecare bănuț din bugetul planificat pentru afacerea ta, la Forza Credit găsești cele mai avantajoase credite doar cu buletinul, astfel vei putea face față celorlalte cheltuieli fără să atingi bugetul pentru noua ta afacere. Ție îți va rămâne să te înarmezi cu toate puterile pe care le ai și să te apuci de treabă.

Iată câteva idei de afaceri pe care le poți începe cu bani puțini:

  1. Curierat pe bicicletă

Curieratul pe bicicletă este o afacere profitabilă, care necesită o investiție mică de bani, dar și de timp. Majoritatea curierilor vin cu propria bicicletă și au deja un telefon mobil de tip smartphone. Cel mai greu lucru de făcut în acest business este încheierea primelor contracte pentru livrarea coletelor. Odată ce vei pune totul la punct, va merge ca pe roate.

  • Ghid turistic pentru localnici

O afacere care poate fi înființată cu 600 de euro, bani pe care îi poți recupera în 3 luni. Pentru a transforma această idee în afacere, trebuie doar să știi cât mai multe lucruri despre atracțiile turistice din țară, poveștile și locurile frumoase din Moldova, dar și istoria locurilor pe care le vei prezenta. Având în vedere că tot mai mulți cetățeni de ai noștri preferă să viziteze și să descopere locurile noi și frumoase din Moldova, nu vei rămâne fără clienți.

  • Servicii de contabilitate

Acestea pot fi prestate oamenilor de afaceri, care nu reușesc să-și mențină evidențele contabile. Bilanțurile, declarațiile de venit, precum și alte rapoarte pot fi realizate cu ușurință de la domiciliu sau poți lua un credit online fără gaj pentru a închiria un spațiu și să deschizi un oficiu. Dacă ai o calificare în domeniu, această activitate îți poate aduce venituri destul de bune.

  1. Afacere în domeniul reciclării

Nu zicem că trebuie din start să deschizi o centrală de transformat plasticul în fulgi care apoi sunt simplu de valorificat. E multă treabă până acolo, dar cu multă muncă și perseverență, poți face orice . Pentru început ai putea, spre exemplu, să achiziționezi una, două unități de transport și să mergi să colectezi toate sticlele de plastic din locurile unde nu există implementat un program ecologic. Apoi mergi și vinzi plasticul către centrele de colectare. Ce rezultă? Un profit, firește.

  • Printează tricouri

Tot ce îți trebuie este o imprimantă performantă și multe tricouri blank de diverse culori, de calitate. Îți oferi serviciile către cei care doresc să își deschidă o linie de îmbrăcăminte, dar care nu vor să investească în achiziționarea echipamentelor pentru printat. Poți la fel executa tricouri printate la comandă, pentru cei care își doresc haine personalizate.

Noi, echipa Forza Credit, chiar ne dorim să reușești ca viitor antreprenor. Pe lângă soluții financiare, care pot să te ajute atunci când ai nevoie urgentă de bani și nu ai la cine apela, precum un credit doar cu buletinul fără loc de muncă, ne-am gândit să creăm acest mic ghid, în care am adunat câteva idei de afaceri. Alege-o pe cea care ți se potrivește și bucură-te de profit!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *