Procesul de amenajare a locuinței presupune timp, efort și informare, mai ales dacă vrei ca piesele de mobilă și celelalte accesorii alese să îți aducă maxim confort și utilitate.

Mobilierul din camera de zi este crucial pentru ca toți membrii familiei și oaspeții dragi să se simtă confortabil în acest spațiu, iar canapeaua este cu siguranță vedeta aici.

O idee mai bună însă, este să instalezi un colțar în loc de o simplă canapea, mai ales dacă ai o familie numeroasă sau locuința ta este vizitată de mulți prieteni și chiar pentru propriul confort.

De ce să alegi un colțar?

Există câteva motive pentru care oamenii preferă să cumpere colțare. În primul rând, sunt o metodă foarte eficientă de a maximiza spațiul din cameră și o opțiune mult mai bună decât aceea de a instala o canapea și o pereche de fotolii.

Dacă încă nu ești sigur că merită să achiziționezi un colțar pentru living, Fabrica de mobilă din Moldova CONFORT, a pregătit o listă cu 5 motive pentru care această piesă de mobilier este cea mai importantă.

  1. Locul ideal pentru momentele de relaxare

Unul dintre motivele principale pentru care colțarele sunt atât de grozave este faptul că permit mai multor persoane să se întindă și să se relaxeze în același timp. Sunt perfecte, astfel, pentru o seară între prieteni sau weekenduri petrecute în familie. Spre deosebire de o canapea, colțarul îți oferă mai mult confort. Datorită designului său, acesta permite o mai mare relaxare și confort sporit, prin dimensiunile sale.

2. Un loc în plus de dormit

Există modele de colțare extensibile, care oferă spațiu pentru dormit. Totuși, chiar și în cazul modelelor care nu permit extinderea, colțarele sunt suficient de spațioase încât să poată fi utilizate pentru dormit. De exemplu, dacă ai musafiri neașteptați, colțarul este o soluție perfectă pentru a avea un loc în plus pentru dormit.

3. Eliberezi spațiu cu un colțar

Poate nu îți vine să crezi, însă prin alegerea unui colțar în livingul tău, eliberezi spațiu prin eliminarea nevoii de a aduce fotolii și scaune suplimentare atunci când ai musafiri, de exemplu. Colțarele sunt piese de mobilier destul de masive, însă dacă îl alegi cu grijă, vei reuși să nu încarci spațiul. Datorită faptului că un colțar are capacitate de ședere pentru mai multe persoane, vei reuși să oferi tot spațiul de ședere necesar utilizând o singură piesă de mobilier. Astfel, îți menții camera liberă și obții o atmosferă plăcută.


4. Găsești un colțar potrivit, indiferent de stilul livingului

Colțarele sunt disponibile într-o varietate de design-uri și stiluri, cu toate că formatul este similar la toate modelele. Totuși, ele vin într-o varietate de texturi, culori și materiale de tapițerie, astfel că vei găsi un colțar care să se potrivească amenajării interioare a livingului tău. Fie că ai un living în stil clasic sau modern, minimalist, scandinav, boem sau orice alt stil, poți găsi un colțar care să se potrivească perfect în decor și să completeze frumos atmosfera livingului tău.

5. Economisești bani

Deși afirmația poate părea incredibilă, o canapea de colț poate fi soluția salvatoare pentru bugetul tău. În amenajarea livingului, decât să cumperi clasicul set de canapea și două fotolii, ia în considerare varianta colțarului.

Această achiziție îți va oferi aceeași capacitate de locuri, dar la un preț mai mic decât în cazul setului mai sus menționat. Iar, cu bugetul rămas, poți achiziționa perne decorative și pături călduroase, care să facă din simplul stat pe acesta, în fața TV-ului, momente frumoase de relaxare.

Așadar, dacă vrei să ai parte de toate avantajele descrise, vizitează unul din magazinele de mobilă marca CONFORT și consultă un ghid care îți va oferi suportul necesar și toată informația utilă în materie de colțare de living. Odată ce ai ales modelul potrivit, nu mai rămâne decât să aștepți cu entuziasm livrarea, ca să te poți bucura de un alt nivel de confort!

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *