Au rămas ultimele 2 weekenduri din această vară, când mai poți profita de timp mai mult și temperaturi potrivite pentru tot felul de activități cu familia sau cu cei dragi. Și ca să te inspirăm la capitolul „Eu ce mai îmbrac?!”, îți prezentăm 7 idei faine pe care le poți pune în practică datorită rețelei de magazine „Azart”.

Celebra rochie din denim care poate fi purtată oriunde și oricând! Te scapă din orice încurcătură și poate fi combinată atât cu pantofi sport, cât și cu tocuri.

Pentru serile mai răcoroase, poți opta pentru pantaloni și o cămașă – cardigan.

Plimbările prin oraș sunt cel mai ușor de realizat, iar ținutele comode îți oferă libertatea dorită și mai și arăți bine, chiar foarte bine!

Te-a invitat iubitul sau soțul la o cină romantică? Nu-s probleme, la AZART găsești întotdeauna ceva potrivit!

La AZART, nu prețul face haina. Calitatea e factorul numărul 1 în magazinele marca Azart. Noi sau din seria second hand, hainele, încălțămintea și accesoriile sunt potrivite pentru toți membrii familiei.

Iar faptul că poți participa la tombola lunară, e încă o dovadă să mergi în oricare magazin Azart și să-ți alegi produse stilate.

Găsești magazinele Azart în toate sectoarele din Chișinău, dar și în Bălți, Fălești, Cahul, Călărași, Florești și Comrat!

Aici pe facebook poți urmări detalii despre noutățile și promoțiile marca Azart.

Alege AZART, pentru că e un magazin #altfel!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *