Pe 7 iunie, duminică, „Clubul Nostru” a împlinit 9 ani!

9 ani de evenimente, de parteneriate, de invitați aduși din România și nu numai, de OAMENI!

Este prima aniversare pe care nu am sărbătorit-o, cu toate că am avut planificat un eveniment pentru 500 de femei. Un forum care ar fi adunat, iar, sute de femei în sală și 9 invitați în scenă. Dar nu a fost să fie. Pandemia ne-a întors viețile și ritmul zilelor. Ca și toți, am fost nevoiți să ne reprofilăm, să anulăm întâlnirile offline și să ne axăm aici, pe online. Nu suntem genul de echipă (adică de oameni), care lăsăm mâinile în jos. Ba din contra, am căutat parteneriate care să ne asigure minimum pentru a putea exista. Și acum, după ce s-au mai calmat lucrurile și stările, am înțeles definitiv că mai degrabă de toamnă – iarnă nu o să ne putem reîntâlni…

Din acest motiv ne axăm mai mult pe conținutul online. Avem o pagină activă de facebook, unde postăm linkuri cu texte informative și utile pentru această perioadă, concursuri, interviuri cu eroi care inspiră. Dar… primim mesaje de la voi, în care ne tot întrebați sau ne povestiți, și de aici am hotărât să vă lăsăm să scrieți aici pe site. Și să vă mulțumim pentru asta!

Începând din această săptămână lansăm rubrica „Poșta redacției”. Dacă ai ceva a spune, dacă vrei să ne povestești propria istorie de viață, propria reușită, ceva nou, ceva ce poate trezi și inspira alte femei, orice consideri interesant sau de interes public, scrie-ne! Pe cnostru@gmail.com așteptăm mesajele voastre. Vrem să nu ne oprim din a fi alături de voi, femeile din sală. Vrem să vă știm alături, indiferent dacă ne citiți sau deveniți eroinele rubricii. Și vrem să vă motivăm și mai mult, dăruindu-vă cadouri.

Astfel, declarăm deschisă poșta redacției și anunțăm primul premiu pentru perioada 10 – 20 iunie. Vom publica maxim 5 povești, din toate cele primite, iar cea mai apreciată de voi, și de noi, urmează să primească un premiu de la partenerul rubricii – Epilare definitivă cu Laser Dioda: un certificat în sumă de 1000 lei.

———————————————————————————————————————————

Epilare definitivă cu laser Dioda – o tehnologie revoluţionară în domeniul epilării definitive si poate fi efectuată pe toate tipurile de piele, inclusiv şi vara. Este o procedură sigură, nedureroasă şi rapidă, care îndepărtează rădăcina firelor de păr aflate în faza activă de creştere. Este absolut inofensiv, fiindcă fascicolul de lumină este absorbit doar de melanina din foliculul de păr, astfel distrugîndu-se rădăcina.
Dacă te-ai săturat să cheltui timp şi bani pe sedinţele dureroase de epilare cu ceară, atunci epilarea definitivă cu laser Dioda este cea mai bună alternativă. Rapid, sigur, nedureros!

De 9 ani organizăm cele mai bune evenimente pentru femei! Ne este dor, dar în această perioadă trebuie să celebrăm viața! Suntem aici, mai mult ca niciodată. Și vă îndemnăm și pe voi să fiți responsabili și să aveți grijă de cei dragi. Este foarte important să fim calmi, conștienți și dornici de viață!

Și nu uitați, ne puteți scrie propria poveste la cnostru@gmail.com. Noi o vom publica și vom avea grijă să primiți și cadouri utile de la cei mai buni parteneri și sponsori!

Cu drag, echipa „Clubul Nostru”

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *