Toamna este anotimpul în care femeile pot purta unele accesorii la care au renunțat pe parcursul verii. Accesoriile sunt cele care completează orice ținută, de aceea este foarte important să le porți, însă adaptate corect și potrivite sezonului. Dacă mergi la cumpărături în zilele care urmează, îți prezentăm o listă cu câteva accesorii în care merită să investești și de care te vei bucura atât pe parcursul acestei toamne, cât și în timpul iernii.

pete-bellis-382999-unsplash

Broșe

Toamna se poartă broșele mari. Fie că le atașezi la rochie, pulover sau palton, acestea vor da o notă feminină ținutei tale. Pentru această toamnă alege broșe croșetate sau tricotate. De asemenea, nu ezita să achiziționezi și o broșă masivă, în formă de frunză, pe care o vei putea prinde și la eșarfă sau chiar la guler.

Pălării

Pentru un look la modă, alege să porți în această toamnă pălării. Cu ajutorul acestora vei transforma cea mai banală ținută în una spectaculoasă și cu siguranță nu vei trece neobservată. Optează pentru pălării de lână, cu boruri mari sau pentru pălării pork pie,  în dependență de preferințele tale.

Berete sau șepci

Dacă nu îți plac pălăriile, îți poți cumpăra o șapcă, în cazul în care adopți un stil casual sau sport. Iar dacă îți plac stilurile feminine, cu iz parizian, nu ezita să achiziționezi berete. Acestea vor face diferența și te vor ajuta să ieși din anonimat.

Eșarfe

Eșarfele nu doar că îți vor ține de cald în această toamnă, dar vor adăuga și un plus de culoare look-ului tău. Le poți purta pe cap, pe umeri, înfășurate în jurul gâtului, prinse la geantă sau chiar în loc de centură. Mai multe despre cum să porți eșarfele în această toamnă, găsești în acest articol.

Brățări late, inele și cercei masivi

În toamna lui 2018 se pune accent pe masivitate și pe accesoriile de dimensiuni mari. Cerceii trebuie să fie supradimensionali, inelele – masive și cu pietre, iar brățările – să pornească de la încheietura mâinii și să ajungă până la jumătatea antebrațului. Singurul aspect la care trebuie să fii foarte atentă este ca aceste accesorii să completeze ținuta și să se armonizeze perfect cu aceasta.

În această toamnă, alege să porți accesorii care te definesc și te fac să te simți bine!

Anna Casian-Musteață

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *