Despre Alexei si destinul lui s-a mai scris in presa si multi ii cunosc povestea. Totul a inceput pe cand avea 2 ani, cand un incendiu l-a lasat fara fata si fara bucuria unei copilarii fericite.

Tatal i-a parasit, pe el si pe fratele mai mic, mama a murit acum cativa ani de cancer, ca astazi Alexei, de 13 ani, si fratele lui mai mic, sa locuiasca intr-o casuta modesta impreuna cu bunica.

In toti acesti ani Alexei a luptat cu… oamenii. Cei care atunci cand ii vedeau chipul mutilat de incendiu, nu ezitau sa faca figuri sau chiar sa rada de el.

jgujvavp69ms5ggjj755

Cu 6 ani in urma Alexei a beneficiat de prima operatie in Italia. Atunci medicii i-au spus ca exista sanse sa se vindece definitiv, dar pentru aceasta este nevoie de bani, multi bani.

In aceste zile se desfasoara o campanie de strangere de fonduri, ca Alexei sa poata continua tratamentul si sa redevina un om normal.

Haideti impreuna sa donam cate un pic, fiecare cate un dolar, cate 5 dolari sau cate 20 de dolari, si sansele lui Alexei vor deveni tot mai mari si mai realizabile.

Mai multe detalii gasiti AICI, pe pagina oficiala a campaniei 

Pentru donatii, click AICI

Ajuta un Copil sa traiasca o viata frumoasa!

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *