Dacă vorbim despre Ivatherm, vorbim despre apa termală Herculane. Beneficiile „apei vii” de la Băile Herculane sunt cunoscute de milenii, iar staţiunea care a înflorit aici încă din vremea romanilor este cea mai veche din Europa.

Apa termală Herculane provine dintr-un izvor natural, termo-salin, din munții Cernei, izvorăște de la 2000 m adâncime, prin pereții de rocă ai muntelui, fiind recomandată tuturor tipurilor de piele sensibilă.

Este unul dintre produsele cu rol multiplu în îngrijirea pielii sensibile. Are acţiune anti-inflamatorie, anti-iritantă și calmantă, poate fi folosită după epilat sau peeling, fiind soluţia ideală pentru calmarea arsurilor solare de gradul I sau a iritațiilor rebele apărute din senin.

Pe lângă celelalte beneficii pe care le aduce pielii, apa termală Herculane joacă un rol important în fixarea machiajului sau în completarea demachierii. Alege apa termală pentru prospețimea de dimineață: pulverizează, lasă să acționeze un minut, îndepărtează surplusul cu o dischetă demachiantă sau un prosop curat, de bumbac.

Apa termală Herculane, ingredientul-minune al dermato-cosmeticelor Ivatherm, este bacteriologic pură, departe de orice tip de poluare, are un grad mediu de mineralizare (2500 mg/l) şi este bogată în elemente indispensabile pentru o piele sănătoasă:

Considerată „apa vie”, Apa Termală Herculane are beneficii importante pentru piele:

Calciu –  acţiune antiinflamatoare, efect antialergic

Mangan – acţiune antiradicali liberi

Zinc si Cupru: rol cicatrizant şi anti-bacterian

Magneziu: rol protector

Seleniu: puternic antioxidant

 Apa termala Herculane are un efect calmant și anti-iritant asupra pielii. Schimbările climei, alimentației și modului de viață au dus la o creștere a frecvenței pielii sensibile în raândul populației generale. De aceea, cosmetologia apelează tot mai mult la remedii tradiționale cum ar fi apa termală.

Apa termală Ivatherm poate fi găsită în toată rețeaua Farmacia Familiei.

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *