Istoria automobilului începe în 1769. Încă din secolul XVIII, omenirea a înțeles că deținerea unui autovehicul oferă avantaje vitale, fără de care nu știu dacă vom învăța vreodată să trăim. Mai ales în orașele fără metrou, automobilul nu este lux, ci necesitate.

Vrei să îți trăiești viața la maxim, să te bucuri de propriul confort, să îți economisești timpul? Atunci e timpul să îți scrii propria istorie. Să îți achiziționezi propriul automobil!

Iar dacă nu ai reușit să aduni suma necesară pentru o astfel de achiziție, nu te panica. Zoom Credit te scoate din impas. Cu un credit nebancar pentru automobil, îți pot lua în credit mașina visurilor tale.

Propria mașină îți oferă posibilitatea de care ai nevoie pentru a fi mereu alături de cei dragi. Vizitarea părinților, prietenilor și a familiei nu va mai fi o problemă. Nici nu mai contează dacă plouă sau e căldură insuportabilă. Având propria mașină la dispoziție, poți merge oricând și oriunde dorești. Tu decizi la ce oră să pleci, să vii. Așadar, acestea sunt câteva dintre motivele întemeiate datorită cărora, se poate spune că o mașină este o necesitate la casa omului.

Iar acum probabil te gândești, la capitolul avantajele deținerii unui automobil, am fost buni, nu? Și deja simți motorul propriei mașini? Însă te întrebi, de ce să ne alegi pe noi pentru ați oferi suport financiar la achiziționarea unui automobil? Stai că îți explicăm. Suntem cei mai buni și la acest capitol!

Cu ajutorul unui credit pentru automobil de la Zoom Credit ai posibilitatea de a acoperi 75% din costul viitorului automobil, contribuția ta efectivă reprezentând doar 25%. Rata dobânzii a acestei oferte de creditare este de 30% anual, iar comisionul de acordare constituie 2%. Poți alege termenul dorit de rambursare de la 1 până la 60 luni și suma creditului până la 400.000 lei.

Iar dacă ai un venit stabil (fie el și unul neoficial) și o istorie creditară impecabilă, primești o reducere considerabilă la rata dobânzii ce aparține împrumutului tău.

Tot ce trebuie să faci, este să completezi formularul pentru credit online de pe site-ul nostru. Cererea ta va fi analizată în curs de 30 minute, după care vei fi contactat direct de către specialiștii Zoom Credit. Banii îi primești cash sau pe card chiar în aceeași zi. Mașina achiziționată îți aparține completamente, astfel ai posibilitatea să te bucuri de ea din plin, nu există restricții de utilizare a automobilului.

Cu ajutorul instrumentului financiar Zoom Auto, dorințele și visele pot fi realizate în cel mai scurt timp. Însă nu uita, înainte de a face alegerea finală, este foarte importantă consultarea unor specialiști calificați, atât în alegerea automobilului, cât și în alegerea partenerului pentru creditare.

Zoom Auto – rapid, calitativ și comod!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *