Am așteptat acest an poate mai mult ca niciodată. Întreaga echipă, fiecare membru din mica noastră redacție, am tot sperat că vom putea, în sfârșit, să ne revedem. Ne-am și făcut planuri, mari planuri, lunare și săptămânale.

Apoi am înțeles că nu mai are sens să programăm nimic, pentru că starea de pandemie persistă și se pare că și 2021 îl vom trăi mai mult pe online. Bucuria noastră e că de 2 ani deja suntem mai activi și aici, pe site-ul oficial, și putem să păstrăm legătura cu Dumneavoastră, publicul nostru de la evenimente devenit, între timp, cititoarele noastre!

Chiar dacă nu ne vom revedea în acest an – sau cel puțin, în prima lui parte – noi oricum am planificat să ne întîlnim aici pe site, zilnic, de 2 ori pe zi chiar. La ședința de planificare am stabilit sarcinile și domeniile pentru fiecare membru din echipă, așa că vom continua să scriem articole documentate despre tot ce vă poate inspira, vă poate ajuta, vă poate consulta ca să rezolvați o problemă personală sau de ordin profesional.

Din statistica anului trecut, se observă o tendință majoră de accesare a textelor despre sănătate și frumusețe. Vom scrie cu drag și dedicație despre sănătate, pentru că este primordială, mai ales în aceste timpuri. Nu vom lăsa în urmă nici copiii – de la sănătate, la cărți, haine, jucării – toate le vom aborda pe rând, cu adrese și specialiști.

Vrem să ne sugerați și voi, dragi femei, teme despre care să scriem. Sau oameni, altfel de oameni pe care să-i intervievăm special pentru voi. Noi suntem aici, vom fi aici mai mult decât am sperat, pentru că acest 2021 a venit și noi trebuie să mergem înainte în siguranță.

Nu organizăm evenimente, nu ne revedem fizic, dar continuăm să creștem împreună. Online, fiecare de acasă, dar conștient și responsabil. Avem grijă de noi, citim, ne alimentăm sănătos, facem plimbări prin locuri neaglomerate, socializăm și petrecem timp calitativ în familie. O să treacă și această pandemie, iar noi trebuie să avem grijă de noi, fizic și mintal.

Gata, noi ne punem pe scris, documentat, redactat. Vă așteptăm aici zilnic, cu texte bune și subiecte interesante.

Iar vouă, dragele noastre, vă dorim sănătate și împliniri!

Cu drag, echipa ClubulNostru: Doina, Victoria, Iuliana și băieții de la IT ^_^

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *