În prezent, calitatea unor servicii medicale nu se mai măsoară doar în prezența unor tehnici lucrative sau a unor utilaje performante, ci mai ales prin prisma așa numitei experiențe personale a pacientului. Acest lucru este cu atât mai relevant în sfera serviciilor prestate de clinicile stomatologice, activitatea cărora a fost, timp de decenii, umbrită de prezența durerii în fiecare procedură. Din fericire, practicile existente s-au transformat și au redefinit vizita la stomatolog într-o rutină eficace și plăcută.

Iată de ce relația client – stomatolog a devenit una de strânsă prietenie și încredere, fiind reflectată și în premiile Notorium. O mică specificare despre esența acestui concurs se impune, Notorium fiind un premiu național la care aspiră peste 4500 de afaceri din țară, fiind o competiție pentru medaliile NOTORIUM AWARDS și dreptul de folosire a logo-ului Votat Marcă Recunoscută. Scopul competiției este de a identifica și determina mărcile care se bucură de cea mai înaltă încredere a publicului și de a le premia cu o vizibilitate sporită, fapt extrem de important în condițiile prezente de competitivitate. Clinica privată din Chișinău Imperial Dent prestează o gamă variată de servicii destinate igienei orale și restaurării sănătății cavității bucale, utilizând cele mai inovative metode non dolosive și dispunând de profesioniști de cea mai înaltă calificare profesională, dar și de utilaje performante.

Înscriindu-se în cursa pentru premiile Notorium, clinica Imperial Dent a obținut indicii maximali ai barometrului de opinie publică, deoarece clienții săi au votat cu încredere, demonstrând nivelul de referință pentru experiența lor în cadrul cabinetului.

Obținerea acestui premiu semnifică pentru echipa Imperial Dent o reflectare pertinentă și de impact a relației de prietenie cu fiecare pacient, pe care îl curează sau asistă specialiștii clinicii. Totodată, trofeul Notorium este pentru Imperial Dent rezultatul comunicării eficiente și a măsurilor inovative pe care le-a aplicat în garantarea unor servicii de calitate și sigure pentru fiecare client.

Trofeul Notorium este, în egal măsură, un premiu de recunoștință din partea pacienților care și-au pus în mâinile noastre toată încrederea, apelând la soluții individuale în cele mai diverse sfere, precum: implantul dentar, tratamentul cariilor, albirea dinților sau protezarea acestora. Clinica Imperial Dent prestează o gamă vastă de intervenții invazive și non invazive, tratând chiar și cele mai complicate situații, tratamentul fiind stabilit și explicat fiecărui pacient, astfel încât acesta să știe de la bun început toate detaliile cu privire la durata tratamentului, etapele acestuia, dar și posibilele reacții inerente, astfel încât să fie minimizate complicațiile și să fie atins un rezultat care să depășească așteptările clientului.

Echipa Imperial Dent este formată din medici și personal auxiliar instruiți conform standardelor de ultimă oră, dornici de muncă și implicați maximal în relațiile cu pacienții. Oferim o atenție sporită standardelor de igienizare și sterilizare, astfel încât să eliminăm definitiv orice fel de infecții nosocomiale, atât de frecvent întâlnite în sfera serviciilor medicale.

Ai o problemă de igienă orală? Vrei să-ți restabilești dantura cât mai calitativ și rapid? Atunci Imperial Dent este echipa de care ai nevoie. Pentru o consultație apelează +373 22 260 325. Zâmbetul tău va fi pe mâini bune!

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *