„Vreau să fiu frumoasă” „Vreau să arăt bine” „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”  De câte ori am auzit asemenea fraze? Psihologii spun că starea emoțională a unei femei este direct proporțională cu gradul de satisfacție în privința felului în care arată. O femeie fericită este una care este mulțumită de corpul ei. Pe de altă parte, e greu să mulțumești o femeie, de vreme ce tot ea este cel mai aprig critic al său. Încearcă permanent să retușeze sau să adauge ceva pentru a atinge perfecțiunea. Dar ce faci când o simplă aranjare a părului ori buzele date cu ruj nu îți aduc zâmbetul pe buze? Ce faci dacă nemulțumirea ta ține de părți ale corpului pe care nu le poți remodela decât cu ajutorul unui specialist?

implant-mamar-chisinau

Când bați la ușa unui chirurg plastic?

Deși încerci nenumărate trucuri de frumusețe, sânii mici ori lăsați tot ies în evidență. Poate că demult te gândești la o operație plastică. Înainte să apelezi la un doctor estetician, trebuie să știi totul despre operația de augmentare mamară.

Trebuie să ai discernământul să alegi cele mai bune servicii din multitudinea de oferte ce țin de medicină estetică. Informează-te despre clinica estetică la care vrei să mergi. Ce reputație are? Ce condiții oferă? Care sunt materialele pe care le folosește?

Vorbește cu chirurgul tău despre implanturile mamare

Deși îți par chestii pur tehnice și puțin importante, brandul și originea implantului mamar sunt definitorii. Anume de asta depinde calitatea silicoanelor. Trebuie să știi că:

Implanturile Eurosilicone, de exemplu, fac parte din clasa premium. Sunt umplute cu lichid de silicon calitate premium, material care imită cel mai bine structura țesutului mamar. Ele sunt sigure și au toate certificările și garanțiile necesare. Nu degeaba implanturile din această gamă ocupă primul loc în Europa și locul trei în lume în ceea ce privește vânzările.

Impanturile Polytech garantează aspectul natural și durabilitatea. Ele sunt umplute cu un gel special, non-lichid și au un înveliș dens. Implanturile din silicon sunt realizate manual în Germania, iar calitatea este ireproșabilă.

Implanturile Motiva – are o formă ergonomică și își schimbă poziția în funcție de mișcările corpului. Gelul din interior este foarte moale, iar învelișul care acoperă implantul este unul care se întinde. Acest factor îi conferă un aspect apropiat de cel natural.

augmentare-mamara-chisinau

Ce ar mai trebui să știi despre mărirea sânilor?

  • Poți alăpta și după operația de augmentare mamară.
  • Poți duce același stil de viață ca și înainte de operație.
  • Poți combina procedura de mărire a sânilor cu modificarea formei (ridicarea sânilor).
  • Poți alege o mărime care să nu sugereze că ai făcut vreo operație.
  • Poți alege și o alternativă la implanturi – de exemplu, injectarea de grăsime proprie.
Află totul despre reabilitarea post-operatorie

Operația de mărire a sânilor este doar primul pas pe care îl faci pe drumul spre perfecțiune. Felul în care ai grijă de tine după intervenție și felul în care te îndrumă medicul poate fi chiar mai important decât operația propriu-zisă. Chirurgia estetică este un domeniu în care contează totul – de la decizia de a te opera și până la ziua în care nu simți nicio durere, ci doar satisfacție când te uiți în oglindă. Trebuie să fii sigură că medicul nu te va abandona imediat după operație, ci te va monitoriza ceva timp, oferindu-ți consultații oricând ai nevoie. Chirurgii de la clinica Alter-MED din Chișinău, spre exemplu, își supraveghează pacientele încă un an după intervenția chirurgicală – un beneficiu considerabil. Poți afla mai multe dacă mergi la o consultație la specialiștii de la clinica de pe Alba Iulia 81/3.

P.

 

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *