Dorești să ai dinți mai albi și mai sănătoși? Ai auzit de înălbirea dinților însă nu cunoști exact în ce constă? Află câteva detalii esențiale care o să te informeze corect despre acest serviciu, necesar pentru obținerea unui zâmbet frumos.

Pregătiri pentru procedură

Înainte de procedura de albire a dinților tăi, un medic stomatolog trebuie să se asigure că starea generală de sănătate a dinților este bună și că nu există carii sau alte afecțiuni care trebuie tratate mai întâi. De asemenea, este recomandat ca stomatologul să efectueze un detartraj profesional, ce reprezintă o metodă de curățare în profunzime a dinților, care elimină tartrul și placa bacteriană, iar ulterior facilitează procesul de albire.

Doar după tratamentul problemelor dentare existente poate fi începută și procedura de albire a dinților. Dacă ai dinți sensibili, atunci înainte și după procedură este indicat să folosești o pastă de dinți creată special pentru acest lucru. Foarte important este să alegi o clinică stomatologică capabilă să îți ofere cele mai bune servicii și care o să te informeze și o să te trateze corect, factori care garantează calitatea și eficiența. Această atmosferă o găsești la Imperial Dent, unde poți efectua albirea dinților în Chișinău la un preț avantajos pentru tine!

Metode de albire

Dacă ai decis să apelezi la servicii de stomatologie în Chișinău pentru înălbirea dinților, atunci să știi că aceasta e cea mai bună alegere pe care o poți face. Deși sunt și metode de albire folosite în condiții casnice cu gutiere stardartizate, acestea pot pune în pericol dinții tăi, dacă nu sunt efectuate corect. Medicul îți va recomanda albirea cu gutiere individuale sau albirea în oficiu1 la clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent, unde efectele vor fi vizibile mult mai rapid. Deci albirea profesională efectuată de un specialist e mai sigură și calitativă, de aceea poți avea încredere că o să obții rezultatul dorit, fără alte complicații.
După stabilirea nuanței pe care vrei să o obții, pe dinții tăi va fi aplicat un gel special. Procedeul concret va fi ales după consultanța cu specialistul, în funcție de necesitățile tale. Acest lucru este ideal atunci când dorești albirea rapidă a dinților și îți poți salva astfel din timpul tău prețios.

Îngrijirea dinților după procedură

Una dintre cele mai frecvente întrebări de la pacienți este legată de durata efectului unei proceduri de albire a dinților. Efectul poate varia de la câteva luni, la câțiva ani, deoarece depinde în mare parte de vârsta, dar mai ales de deprinderile de viață ale pacientului. Fumatul, consumul alimentelor și a băuturilor cu mulți coloranți schimbă în timp culoarea dinților. De aceea, încearcă să nu consumi în exces cafea, ceai, vin, dulciuri , citrice sau sucuri de fructe. După consumul acestor tip de produse, clătește bine gura cu apă sau periază dinții. Nu în ultimul rând, dacă ai reușit să-ți înălbești dinții, trebuie să oferi în continuare o atenție deosebită igienei tale orale, pentru un efect mai îndelungat. Curăță dinții regulat, respectă întotdeauna regulile de periaj și nu uita să folosești apă de gură și ață dentară. Oricând ai nevoie, vizitează medicul stomatolog, care o să aibă grijă în continuare de zâmbetul și sănătatea dinților tăi!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *