Ai cumpărat o nouă locuință în ipotecăși ai început lucrările de reparație, pentru că îți dorești să te muți cât mai curând acolo. Însă, odată ce le-ai început, ai realizat cât de costisitoare sunt acestea. Probabil ai decis să faci totul pe cont propriu, fără a apela la serviciile unor specialiști, dar prețurile pentru materialele de construcție rămân a fi ridicate, în special la etapa finală, când bugetul este aproape secat. Dar cum să obții suma necesară pentru a duce lucrările la bun sfârșit și, în același timp, să nu rămâi dator pentru o perioadă nedeterminată?

Un credit sau împrumut – ce este mai avantajos?

Cu siguranță, rudele sau prietenii nu îți vor putea împrumuta sume mari, deoarece în societatea modernă banii sunt cheltuiți rapid și nevoile familiilor cresc pe zi ce trece. Prin urmare, unica soluție este să apelezi la instituțiile financiare. Prima idee care vine în minte este un împrumut bancar, întrucât companiile mari oferă sume mari și condiții stabile de creditare. Însă, această așa zisă stabilitate și aparentă siguranță are partea opusă.

De exemplu, dacă ai un istoric creditar nu prea bun, dacă ești în concediu de maternitate sau nu ai un loc stabil de muncă, cel mai probabil vei primi un refuz chiar și pentru un împrumut mic. Băncile au nevoie de garanții palpabile că vei reuși să restitui banii. În plus, va trebui să prezinți un certificat de salariu și să declari bunurile tale imobile și mijloacele de transport pe care le deții. Dacă cererea va fi aprobată, încă o perioadă lungă de timp va trebui lunar să achiți ratele băncii, care apropo pot varia în timp, în dependență de decizia băncii, iar reparația finalizată îți va aminti permanent despre pierderile constante din bugetul de familie.

O alternativă mai accesibilă și eficientă de împrumut rapid sunt companiile de de microfinanțare. Acestea îți permit să obții creditul pentru construcții în aceeași zi în care ai depus cererea și poți returna banii într-o perioadă de timp destul de scurtă, fără a transformarma cheltuielile pentru reparație într-o obligație de lungă durată.

Ce este un credit rapid și cum îl poți obține?

Creditul nebancar este un instrument financiar comod, care presupune furnizarea de fonduri financiare la un anumit procent și conform unor condiții stabilite. Adesea, precum în cazul Zoom Credit, această emitere de bani are loc în baza unui contract, deși există cazuri când sunt solicitate garanții materiale. Pentru a obține împrumutul ai nevoie doar de buletin și nu e necesar să prezinți certificate de proveniență a veniturilor tale.

Serviciul Zoom Ipotecă îți oferă flexibilitate prin acceptarea diferitor tipuri de venituri, fie că este vorba despre un salariu neoficial, chirii, activități independente sau altele. Creditul ipotecar fără avans, spre deosebire de cel imobiliar, nu trebuie garantat cu ipoteca pe alte imobile. Acesta constă în punerea obligatorie în gaj a imobilului pentru care au fost acordați banii. Compania îți va oferi 75% din valoarea apartamentului sau va finanța procurarea acestuia, cu o contribuție din partea ta de minim 25%. Cu toate că dobânda anuală efectivă variază de la 29,24% până la 35,15%, rata dobânzii este fixă – 1,67% lunar. Cu excepția comisionului de acordare și de rambursare, Zoom Credit nu percepe alte taxe suplimentare care ți-ar putea afecta bugetul, deoarece totul este complet transparent.

Mai mult de atât, pentru a obține un astfel de credit ipotecar, nici nu este nevoie să mergi undeva sau să pierzi ore în șir stând în cozile de la ghișee. Poți completa cererea de solicitare direct online sau pe telefon, după care poți discuta cu un consultant toate detaliile împrumutului. Decizia de acordare a creditului este luată timp de doar 30 de minute, după care poți lua suma în numerar de la oficiul companiei sau direct pe contul bancar. Este foarte convenabil faptul că poți selecta perioada în care vrei să rambursezi banii – fie că peste o lună sau peste trei ani. Vei alege termenul în funcție de puterile tale financiare, cu cât este mai mare, cu atât rata mai mică, cu atât cheltuielile vor afecta mai puțin bugetul.

Împrumuturile rapide sunt o bună soluție şi pentru a termina lucrările de reparație cât mai rapid. Ai flexibilitatea de a selecta suma necesară și perioada de rambursare, încât să poți reveni la viața normală, fără datorii, cât mai rapid și creditul să nu devină un motiv de stres pentru tine și familia ta.

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *