Victoria Marta face parte din categoria de femei care tac și fac. Conduce cu succes un showroom exclusivist, iubește Italia și aduce de acolo tot ce e mai frumos, de la gresie, faianță și accesorii pentru casă, până la mobilă. Absolventă ASEM, Victoria reușește să-și mențină profitabilă afacerea, dar și totodată să se bucure din plin de perioada maternității. Descoperiți în rândurile de mai jos o femeie puternică, hotărâtă și extrem de creativă.

foto 1

 • Ce înseamnă Arredo Casa?

 Arredo Casa este un showroom ce comercializeaza gresie, faianță, mobilă și accessorii din Italia, tot ce ține de amenajarea casei.

La Arredo Casa găsești tot pentru a-ți crea casa de vis .

Avem produse pentru toți, colaborăm cu persoane fizice cât și cu diverse companii de construcții, punând la dispoziție o gamă variată de produse.

 

 • De unde ți-a venit ideea unui showroom cu obiecte pentru casă?

 Ideea a pornit de la soțul meu care are o fabrică de mobilă și ceasuri în Italia. Înainte de a ne cunoaște el avea câteva proiecte aici, a mobilat Reședința Ambasadei Italiene la Chișinău, iar în mod indirect – și câteva hotele și vile. Avea chiar și un dealer care îi comercializa ceasurile din Italia. Văzând că este cerere de produse și design italian, împreună am dat naștere showroom-ului Arredo Casa.

 

 • Este o afacere profitabilă?

 Este o afacere care pe lângă profit ne aduce și o mare satisfacție. E plăcut să avem clienți mulțumiți și recunoscători.

foto baner — копия

 

 • Prin ce sunteți diferiți față de alte astfel de magazine?

 În primul rând pentru că comercializăm produse 100% Made in Italy la un preț foarte avantajos și accesibil tuturor. Soțul fiind italian reușește să negocieze cele mai bune prețuri, astfel clienții noștri beneficiază de cel mai avantajos raport calitate-preț.

Lucrăm cu fiecare client în parte și oferim reduceri individuale.

Livrarea pentru gresie și faianță este în termen de 10 zile.

Reînoim în fiecare an showroom-ul cu colectți noi. Totodată, noi colaborăm cu fabrici italiene care aici, în Moldova, le reprezentăm doar noi, având produse care ne diferențiază de ceilalți de pe piață.

 

 • Concurența vă sperie sau vă inspiră?

 Fără concurență nu am putea crește și dezvolta. Concurența dacă e loială e chiar binevenită.

 

 • Tu, ca manager, de unde te inspiri atunci când alegi colecțiile pentru showroom?

 În fiecare an plec la expoziții în Italia unde sânt prezentate noile tendințe, astfel eu sânt cea care alege practic toate colecțiile care le vedeți la Arredo Casa.

 

 • Fiind femeie, cât de complicat îți este să gestionezi o afacere?

 Atât timp cât fac ceea ce-mi place nu pot să spun că este complicat. Munca mă inspiră, am mai multe idei noi pentru acest an, sper cu ajutorul lui Dumnezeu să reușesc și să le pot implementa.

 

 • Cum reușești să acorzi timp și familiei?

Lucrez împreună cu soțul și suntem mereu împreună. Iar de un an și jumătate am devenit mămică, așa că în această perioadă, cum e și firesc, m-am dedicat mai mult familiei.

111

 

 • Ce îți place să faci în timpul liber?

Dispun de mai puțin timp liber, însă când îl am îmi place să merg la un concert  sau piesă de teatru, să gătesc dulciuri, și desigur să petrec timp cu familia și cu fetița noastră, care este doza de energie și îmi transmite o stare de bine.

 • Care sunt ultimele tendințe în domeniu pentru anul 2018?

 Anul acesta la gresie și faianță tendințele sânt plăcile de dimensiuni cât mai mari, în 2018 este un trend de întoarcere spre material naturale precum lemnul, piatra, marmura, lut, ciment.

Pentru mobilier – liniile simple, minimalism pentru a crea confort. Dacă vă simțiți confortabil la voi acasă deja sânteți în trendul acestui an.

 

 • Cu ce noutăți vine Arredo Casa în anul 2018?

 Anul acesta venim cu mai multe accessorii pentru casă. La solicitarea clienților noștri avem o gamă variată de robinete, lavoare, căzi, cabine de duș, iar uscătorul electric de rufe pe care l-am prezentat pe piață la finele anului 2017, ia amploare si este solicitat din ce in ce mai mult.

Tot anul acesta intenționăm să deschidem un Studio Design, în spate fiind o echipă de designeri și arhitecți italieni.

 

Text – Doina Cernavca

Foto – arhiva personală

 

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *