Ai încercat noua senzație de proaspătă mămică? Ai depășit etapa dificilă a nașterii și acum îți duci odorașul acasă? Posibil că ai făcut anumite rezerve de primă necesitate, dar dacă te numeri în rândul mămicilor superstițioase, cu siguranță, ai așteptat să-ți cunoști puiul și doar apoi să-i cumperi tot felul de lucrușoare. Dacă ești în această situație, atunci este cazul să apelezi la specialiști de încredere, care îți vor livra direct la domiciliu toate cele necesare pentru prima etapă de trai cu noul tău membru de familie. Magazinul pentru copii online Mamico.md pune la dispoziția tinerilor părinți toate cele necesare pentru creșterea, alimentarea și divertismentul celor mici, la un click distanță și cu livrare direct la domiciliu.

De ce am nevoie când revin de la maternitate?

În primul rând, de răbdare. Bebelușii au o perioadă când încă se adaptează unui alt ritm de viață, dincolo de burtica mămicii, iar acest lucru presupune anumite fluctuații în ritmul lor de somn sau de alimentație. Pentru a face față acestei perioade obositoare, trebuie să ai la îndemână cele mai necesare obiecte pentru îngrijirea ta și cea a copilului tău.

Dacă ar fi să schițăm o listă cu cele mai necesare și importante obiecte de care are nevoie o tânără mămică, imediat după externarea din spital, atunci iată de ce itemi ai nevoie:

  1. Pompa de sân – știm cât de dificilă este începerea perioadei de alăptare, mai ales când ești la prima sarcină, iar organismul tău trece prin perioada de tranziție. Din acest motiv, trebuie să ai la îndemână o pompă de sân, care te va ajuta să pregătești laptele necesar pentru cel mic, atunci când trebuie să pleci de lângă el.
  2. Absorbante pentru sâni – deoarece după naștere sânii cresc și produc eliminări după începutul lactației, este cazul să faci rezerve de absorbante pentru sâni, astfel încât să te simți confortabil în propriile haine.
  3. Scutece – scaunul la bebeluși este un factor important, care indică starea lui de sănătate, iar imediat după naștere acesta are o frecvență destul de mare (specialiștii spun că în prima săptămână de viață se ajunge până la o frecvență de 5 ori pe zi), de aceea rezervele de scutece trebuie să fie omniprezente. Producătorii mondiali, precum sunt Pampers, Merries sau Huggies, își îmbunătățesc constant produsele, astfel încât să diminueze riscurile apariției unor iritații sau reacții alergice la cei mici.
  4. Creme sau loțiuni anti – iritații – în trecut, unul dintre cele mai importante produse pentru bebeluși era pudra de talc, dar actualmente studiile în domeniu recomandă evitarea acestui produs, deoarece poate cauza tot felul de reacții imprevizibile. Totuși, schimbatul frecvent al scutecului trebuie să fie însoțit de aplicarea unei loțiuni, deoarece acest lucru va proteja bariera lipidă a celui mic și pielea fină din zona feselor.
  5. Body-uri și feșe – garderoba unui nou-născut trebuie formată exclusiv din hăinuțe comode, din bumbac curat, cu sisteme de închidere laterală și în culori neutre, astfel încât să le poți spăla dintr-o simplă tură, fără mari probleme.

Toate aceste produse pot fi ușor găsite în magazinul online Mamico.md la cele mai avantajoase prețuri, cu livrare direct la domiciliu și de cea mai înaltă calitate, garantată de mărcile cu care colaborează. Mamico.md – aliatul părinților grijulii!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *