Metoda minim-invazivă trans-areolară

Augmetarea mamară, ori intervenția chirurgicală de mărire a sânilor este una dintre cele mai solicitate operații plastice din lume. Acest lucru se explică prin dorința permanentă a femeilor de a arăta perfect, de a impresiona prin silueta perfect conturată sau de a se simți mai bine în propria piele. Când femeia nu mai este mulțumită de imaginea sa în oglindă suferă atât ea, cât și cei din jur.

Este bine ca, odată ce ai descoperit primele imperfecțiuni ale corpului, apărute fie din cauza trecerii timpului, fie din alte motive, să încerci să le găsești soluții cosmetice. Cremele și alte produse de îngrijire ar trebui să fie nelipsite din casa oricărei femei. Sunt și situații, însă, când produsele uzuale de îngrijire nu mai pot rezolva situația. În acest caz, apelezi la un chirurg estetician. Întâi de toate, informează-te despre riscuri și modul de intervenție.

implanturi-mamare-chisinau

Avantajele intervențiilor minim-invazive

Din fericire, chirurgia estetică a evoluat mult în ultimii ani. Medicii plasticieni recurg tot mai des la intervenții minim-invazive, care au mai multe beneficii și prezintă mai puține riscuri decât tehnicile operatorii tradiționale. Despre ce beneficii vorbim?

  • Operațiile minim-invazive se efectuează cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație,
  • Durata intervenției este mult mai mică,
  • Perioada de spitalizare este mai scurtă,
  • Durerea post-operatorie este insignifiantă,
  • Cicatricile care rămân în urma intervenției sunt mai puțin sesizabile.

Ce reprezintă metoda trans-areolară de augmentare mamară?

Și operația de mărire a sânilor poate fi minim-invazivă. Pare greu de înțeles cum poți introduce silicoane prin astfel de intervenții chirurgicale. Să încercăm să explicăm pe înțelesul tuturor.

În primul rând, ține cont de sfatul medicului atunci când iei decizia referitoare la tehnica operatorie. El îți va enumera toate metodele posibile și îți va explica riscurile. Metoda trans-areolară de augmentare mamară presupune efectuarea unei incizii minuscule semicirculare pe marginea inferioară a areolei. Trebuie să știi, însă, că doar anumite paciente sunt candidatele potrivite pentru o astfel de intervenție. Este vorba despre femeile cu areole mai mari, pentru ca medicul să aibă câmp bun vizual și de acțiune. Ulterior, medicul va introduce implantul mamar printr-un buzunar special creat. Acesta poate fi:

  • submuscular – siliconul va fi amplasat sub mușchiul mare pectoral.
  • subglandular – siliconul va fi amplasat în spațiul dintre glanda mamară și mușchi.

În primul caz, implantul va fi acoperit în proporție de aproximativ 2/3 , iar în cel de-al doilea va fi „mai la suprafață”.

reconstructia-sanilor-chisinau

Plusuri și minusuri ale intervenției de augmentare mamară prin metoda trans-areolară

Printre punctele forte ale unei astfel de intervenții este rezultatul. Incizia va fi practic invizibilă, iar disconfortul – minim. În ceea ce privește minusurile, trebuie să discuți atent cu medicul, dacă planifici să alăptezi în viitor.

Tot el îți va povesti timpul de recuperare care nu este general-valabil pentru toți. Oricum o perioadă vei sta sub supraveghere. Ca să eviți riscurile, trebuie să fii sigură că-l alegi pe specialistul care va interveni doar în beneficiul tău. Alege cel mai bun medic chirurg estetician, Anatolie Taran. Ai parte de consultații profesioniste și rezultate impecabile!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *