Piața imobiliară din Republica Moldova traversează, în prezent, o perioadă de dezvoltare continuă, cu accente majore pe sustenabilitate și confort. Iată de ce companiile care scot apartamente de vânzare în Chișinău încearcă să aducă potențialilor clienți beneficii evidente în procesul de achiziționare a unui imobil. Astercon este lider pe ringul autohton al agențiilor imobiliare, în special pentru că nu doar construiesc și comercializează bunuri imobile, ci reușesc să educe realitățile de consum ale clienților. Compania aduce în prim plan nevoia de ecologie, materiale curate și locuințe verzi, în fiecare proiect.

apartament-in-rate (1)

Judecând după condițiile pe care le dictează cadrul legal și comercial în sfera imobiliarelor, am decis să aflăm ce aduce nou pentru potențialii proprietari complexul locativ „Alba Iulia Residence” și care au fost provocările agenției imobiliare Astercon.

  • De ce un viitor proprietar ar trebui să aleagă un apartament în complexul imobiliar „Alba Iulia Residence”?
  • E o întrebare cu adevărat complexă, dar există câteva beneficii evidente ale acestei decizii. În primul rând, calitatea întregii construcții. În acest sens, Astercon nu a făcut concesiuni și a ales cele mai calitative materiale de construcții, pornind de la zidăria Ytong și până la ferestre și uși calitative. De alegerea acestora depinde nu doar sustenabilitatea întregului proiect, ci și posibilitățile de a economisi, posibilități de care se vor bucura viitorii proprietari. Să nu trecem cu vederea faptul că un apartament izolat termic și fonic eficient, dar și protejat cu măsuri de siguranță (antiincendiu, ventilație optimă), va reprezenta o investiție care se va amortiza coerent în timp. Și un alt beneficiu este, în mod sigur, infrastructura care permite o conexiune rapidă cu cele mai importante linii de transport, instituții de învățământ sau de sănătate, toate la un pas distanță.
  • Ca și în cazul altor proiecte, complexul „Alba Iulia Residence” a devenit, relativ rapid, vizibil publicului. Care au fost provocările pe care le-ați întâlnit?
  • Fiecare proiect imobiliar lansat de Astercon este o provocare, deoarece presupune o interacțiune eficientă cu instituții publice, cu potențiali clienți, dar și nemijlocit cu comunitatea în care construim viitorul imobil. De aceea, ne organizăm activitatea în strictă conformitate cu cadrul legal inerent activității de dezvoltator imobiliar, respectăm normele de dare în exploatare și creăm o micro – infrastructură pentru proprietari și familii acestora. Un accent mare în acest proiect a fost să utilizăm materiale pur ecologice, care ar garanta un mediu sănătos de viață pentru cei care vor intra în posesia locuințelor din noul complex locativ.

imobiliare-chisinau

 

  • Să zicem că am decis să îmi propun o locuință nouă. De ce aș alege anume Astercon?
  • Cred că e relevant să alegi un dezvoltator imobiliar care ar ține cont de niște protocoale în activitate și care ar respecta cele mai înalte standarde de calitate dictate de piața europeană și mondială. În plus, profesionalismul unei agenții imobiliare se observă și din feedback-ul pe care îl oferă clienții mulțumiți de calitatea muncii prestate. După ultimele realizări ale companiei Astercon se observă evoluția progresivă a dialogului dintre noi și cei care aleg să își cumpere viitorul apartament anume de la agenția noastră imobiliară.

apartamente-de-vanzare-chisinau

Experiența Astercon denotă, în repetate rânduri, că indiferent de dimensiunea pieței autohtone, se pot vinde imobile de cea mai înaltă calitate la cel mai avantajos preț, pornind de la nevoile și dorințele exclusive ale clienților.

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *