Vara se apropie rapid, cu temperaturi caniculare și cu șocuri termice. Lucrurile însă pot deveni confortabile pentru copilul tău dacă îi alegi o piscină gonflabilă – o mică plăcere direct în curtea sau în locuința ta. În plus, exercițiile în piscină sunt o sursă de energie și sănătate pentru cel mic.

Dar cum să alegi corect o piscină? Iată câteva recomandări de la specialiștii Mamico.md pentru selectarea corectă și eficace a unui astfel de produs.

Alege materialul cel mai rezistent

Este lucru știut că piața autohtonă e plină de tot felul de produse din această categorie cu origini dubioase și de calitate ieftină. Acest lucru nu doar poate provoca deteriorarea rapidă a piscinei gonflabile, ci și poate cauza reacții alergice sau traume celui mic. De aceea, recomandarea prioritară este să alegi o piscină din materiale de înaltă calitate, precum este vinilul sau PVC. Acestea sunt durabile, ușor de exploatat și de întreținut.

Ai grijă la dimensiuni!

          Copii cresc rapid, iar de acest lucru trebuie să ții cont și atunci când alegi o piscină gonflabilă. Adâncimea ei trebuie să asigure posibilitatea de mișcare copilului, dar și o platformă de siguranță, astfel încât într-un moment de neatenție cel mic să simtă pământul sub picioare și să aibă un punct de sprijin. Specialiștii recomandă alegerea piscinei în funcție de vârsta copilului și de dexteritățile sale, astfel încât la Mamico  poți găsi piscine de diferite forme, potrivite chiar și pentru copii de la 1 an. Evident, acest lucru presupune că toate activitățile sale se vor desfășura sub observarea atentă a unui adult.

Alege atent și accesoriile necesare

Achiziționarea unei piscine gonflabile este un prim pas, pe care trebuie să-l completezi ulterior cu tot felul de accesorii utile, destinate utilizării confortabile a bazinului. De exemplu, ai putea avea nevoie de un termometru pentru a monitoriza temperatura apei în piscină, astfel încât cel mic să se simtă bine. Un alt accesoriu indispensabil este filtrul de apă, astfel încât să fii sigur că cel mic nu va fi afectat, chiar dacă va înghiți o gură de apă. Evident, nu uita să alegi și jucării gonflabile, astfel încât să îi oferi celui mic posibilitatea de a se odihni plăcut.

Alege o piscină rezistentă

Nu te sfii să consulți un specialist care te-ar ajuta să alegi un bazin gonflabil rezistent în timp. Acest lucru presupune că veți verifica în comun maleabilitatea și versatilitatea acestuia, astfel încât să eviți pe viitor orice defecțiune și să poți utiliza corect piscina aleasă. Atrage atenția la borduri, la presiune și la caracteristicile tehnice speciale (timpul de pompă necesar, modalitățile de întreținere sau reparare).

Acum alegerea unui bazin gonflabil pentru copii în Chișinău nu mai este o dificultate, grație magazinului online Mamico.md. Aici găsești o gamă variată de produse la prețuri avantajoase și pentru toate categoriile de vârstă. Absolut toate piscinele gonflabile sunt de calitate înaltă și sunt concepute conform standardelor europene de calitate. Mamico.md – transformă bălăceala copiilor tăi într-un adevărat deliciu!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *