Apa relaxează organismul și îi oferă putere și frumusețe. Iar procedurile de hidromasaj demult au câștigat popularitatea în rândul femeilor care vor să arate excelent și profită din plin de această experiență.

Tehnic, hidromasajul înseamnă o cadă imensă plină cu apă călduță, și cu ajutorul jeturilor de apă sub presiune se aplică pe zonele problematice ale corpului.

Altfel spus, cu ajutorul apei care „cade” puternic peste anumite părți ale corpului, organismul trece printr-un proces complex de schimbare. beneficii sunt o sumedenie, de la starea de bine mintală până la pierderea câtorva kilograme în plus.

d540410483bd8a4c3723140d4ee242dd

Practicat cel mai des în timpul procesului de slăbire sau a luptei cu celulite, hidromasajul este eficient atunci când este efectuat de un specialist. Jeturile de apă curăță foarte bine pielea și deschide porii, astfel rezultatul final înseamnă o piele netedă și un aspect sănătos.

Presiunea apei asupra corpului nu trebuie să fie excesivă. Pe lângă funcțiile de bază, hidromasajul mai are menirea de relaxare.

Contraindicații speciale nu prea există. Hidromasajul nu se face în perioada sarcinii și a alăptării, în cazul maladiilor oncologice, a bolilor infecțioase, dermatită, hipertensiune arterioară.

La clinica Sancos hidromasajul este efectuat de specialiști calificați în domeniu, care ghidează fiecare pacient și oferă sfaturi personalizate, în dependență de necesitățile fiecăruia. O ședință poate dura de la 30 la 55 de minute, timpul depinde de scopul ședinței – relaxare sau slăbire.

În cazul când vă doriți să slăbiți, specialiștii recomandă 10-15 proceduri de hidromasaj, câte 3 proceduri pe săptămână. Costul unei proceduri variază de la 200 la 260 lei.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *