Atunci când ai un job la birou, nu e nevoie să porți zilnic fustă, cămașă albă și sacou. În cazul în care instituția la care activezi nu a impus un dress cod, poți opta și pentru alte ținute, care te vor ajuta să arăți bine, să fii elegantă, dar și să te simți comod. Trebuie să ții cont de faptul că o ținută de birou are scopul de a accentua profesionalismul  și de a te face să câștigi respect prin imaginea ta.

la-oficiu

În acest articol îți venim în ajutor și îți propunem câteva idei de ținute, care te vor inspira să lași acasă fusta neagră și cămașa albă și să îmbraci și altfel de articole vestimentare.

Dacă lucrezi la birou, din garderoba ta nu ar trebui să lipsească pantalonii, sacourile, cămășile, rochiile și fustele cu luniumea și stilul corespunzător. Cu ajutorul acestor articole vestimentare poți face o mulțime de combinații.

Pentru jobul cu ținuta business obligatorie

La un job cu ținuta business obligatorie nu prea poți îmbrăca orice. Totuși, poți alterna culorile pentru ținute.

Fustă, cămașă și sacou

O cămașă albă, bej, crem, roză, o fustă creion neagră, albastră, bej și un sacou în aceeași nuanță, cu siguranță vor face diferența.

Pantaloni, cămașă și sacou

Ideea de mai sus e valabilă și în acest caz. Înlocuiește fusta cu pantaloni și vei reuși să creezi  o ținută care te va scoate din anonimat.

Pentru jobul la care nu există o ținută obligatorie

Totuși, nu poți îmbrăca orice nici aici. Fusta mini este nepotrivită, de asemenea și blugii albaștri sau în culori aprinse, t-shirturile, adidașii, pantofii foarte înalți,  hainele cu paiete și sclipici nu trebuie să fie prezente în garderoba ta.

Rochie și sacou

O rochie în culori mai potolite este destul de potrivită pentru birou. Dacă este prea strâmtă, ia deasupra un sacou.

Fustă, bluză și sacou

O fustă creion de culoare neagră, albastră sau chiar albă, plus o bluziță cu un imprimeu potrivit te va ajuta să arăți bine. Iar dacă mai pui deasupra și un sacou, să știi că ai creat ținuta perfectă.

Blugi negri și cămașă

Blugii negri, combinați cu o cămașă într-o culoare deschisă, sunt potriviți pentru a-i îmbrăca la birou. Dacă îți pare că e o ținută prea îndrăzneață, ia deasupra un sacou.

Dacă îți dorești să ieși din anonimat și să arăți bine la locul de muncă, sperăm că ideile de mai sus te vor ajuta să obții acest lucru.

Anna Casian-Musteață

Sursa foto – huffingtonpost

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *