Ne îngrozim când aflăm despre tratamentele stomatologice din antichitate sau din Evul Mediu. Oamenii se confruntau cu o mulțime de probleme stomatologice și ajungeau să fie lipsiți de dantură. De atunci și până acum stomatologia a evoluat și ne oferă o mulțime de soluții pentru a avea un zâmbet atât estetic, cât și sănătos. Schimbări spre bine a suferit și industria implanturilor dentare, datorită primului implant din 1965.

Cu anii, aceste dispozitive la fel au trecut prin câteva faze de evoluție, iar în prezent ni se prezintă produse de marca Premium, bineînțeles, toate de calitate înaltă, care la sigur își merită investițiile. Pentru a te convinge în importanța implanturilor premium, echipa Imperial Dent vine cu o listă de avantaje care nu trebuie să-ți scape când decizi să-ți refaci dantura.

Întâi de toate, ce reprezintă implanturile premium și care sunt avantajele?

Definiția susține că un implant dentar este o construcție menită să înlocuiască un dinte lipsă. Simplu, nu? Totuși, există o listă de factori ce definesc calitatea implanturilor utilizate de stomatologi. Când vorbim de implanturi Premium, nu ne referim la preț exagerat.

Aceste dispozitive au fost elaborate conform ultimelor tehnologii și adaptate cerințelor pacienților, reieșind din experiența reală a multor generații de stomatologi. Clasa Premium de implanturi dentare este net superioară produselor asemănătoare, dar de calitate joasă și asta din motive evidente:

  • Implanturile premium arată mai estetic datorită tehnologiilor NobelProcera şi NobelClinician.
  • Pacienții se adaptează mult mai repede la implanturile din clasa premium, deoarece acestea sunt compatibile cu organismul.
  • Dispozitivele dentare au în spate peste 40 de ani de studii științifice riguroase.
  • Integrarea implanturilor premium are loc simplu și fără complicații.
  • Sunt certificate în conformitate cu standardul ISO 13485 (Producerea dispozitivelor medicale), datorită rezistenței lor în timp.

În plus, ținem să menționăm câteva aspecte inovaționale. Comparativ cu alte implanturi pe piață, implanturile dentare Premium utilizate de unele clinici stomatologice din Chișinău se pot lăuda cu suprafața patentată TiUnite. Acesta crește viteza de osteointegrare și stimulează creșterea activă a osului pe toată suprafața implantului.

Cele mai populare implanturi dentare din clasa Premium sunt Nobel BioCare, utilizate de clinicile private, ce prestează servicii stomatologice de calitate înaltă. Chiar dacă pacienții sunt în căutarea unor prețuri accesibile pentru implanturi, trebuie să le reamintim că investiția este una de durată și că au de-a face cu un produs pe viață.

De ce implanturile dentare ieftine nu ți se potrivesc?

În aceeași ordine de idei, se pare că implanturile ieftine nu mai sunt o soluție pentru cei care își doresc o dantură rezistentă. Dispozitivele ieftine prezintă câteva dezavantaje majore, precum:

  • Organismul poate respinge implantul, provocând astfel reacții alergice și chiar infecții orale sau ale sângelui.
  • Perioada de adaptare poate dura mai mult decât a fost preconizat. Ai putea simți un disconfort oral, ce te-ar deranja zilnic.
  • Rezistența acestora are de suferit după o perioadă relativ scurtă (de exemplu 5 ani), după care ești pus în situația să-ți schimbi implanturile dentare.

Pentru a lua o decizie corectă, alege să discuți cu specialiștii în domeniu și să faci analize potrivite pentru a putea beneficia de implanturi de calitate înaltă. Mizează pe rezistență și aspect estetic plăcut! În această alegere te ajută clinica Imperial Dent, care îți pune la dispoziție servicii de implantologie profesioniste, conform standardelor europene.

Din grijă pentru clienții săi, clinica respectă toate regulile de sterilizare și dezinfecție. Nicio grijă! Te vei afla în maximă siguranță. Pentru o consultație apelează +373 22 260 325.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *