După o perioadă în care cei mici au petrecut ore interminabile în fața calculatorului, este momentul să le oferim o vacanță de neuitat și plină de răcoare. Deși ne sunt închise încă frontierele și nu putem merge în zone de agrement din afara țării, totuși putem muta marea în curțile caselor, bucurându-i pe cei mici cu un bazin gonflabil pentru copii, procurat din rețeaua magazinelor METRO. Dacă deja ai ales care este piscina mică de curte, atunci nu uita că ai nevoie și de accesorii pe măsură, care l-ar ține ocupat pe cel mic și l-ar distra.

Accesorii pentru bebeluși – grijă, siguranță și bucurie

Dacă ești părintele unui pici cu vârsta de până la 1 an, atunci știi sigur cât de energici, activi și curajoși sunt, iar o sesiune de bălăceală în piscina gonflabilă pentru bebeluși este exact ceea de ce are nevoie copilul tău.

La METRO găsești tot pentru bălăceală

În cazul bebelușilor ai nevoie de câteva accesorii indispensabile, și anume scutece pentru piscină, care l-ar proteja și i-ar asigura libertatea de mișcare. Acestea sunt special concepute pentru ca să reziste la apă și să păstreze fundulețul celui mic uscat.

Pentru liniștea ta ca părinte, nu uita de vesta de înot pentru bebeluși, care îi va permite să se miște liber, dar îl va ține constant pe linia de plutire. Este important să alegi o vestă conform vârstei și dezvoltării fizice a celui mic, astfel încât să-l protejeze, dar și să-i permită o libertate de mișcare.

De la mic și până la mare – hai cu toții la răcoare!

          Ești părinte de copii cu vârsta de până la 7 ani? Atunci sigur ești un erou, plin de răbdare și energie. De ce? Pentru că în acest interval de timp, copii au tendințe extrem de curajoase și vor să facă noi descoperiri. În cazul când urmează să petreacă timpul într-o piscină, nu uita să le faci rost de echipament de înot pentru copii, care să conțină vestă de înot, ochelari de înot, sandale speciale și, în unele cazuri, protecție gonflabilă pentru mâini și picioare.

Astfel, vei fi liniștit de siguranța celui mic și te vei putea relaxa ca și el. Apropo, pentru senzații tari poți să-l echipezi cu o mască de snorkeling, cu care acesta se va antrena să facă scufundări.

Toate aceste accesorii trebuie să fie de cea mai înaltă calitate, concepute în conformitate cu standardele europene de calitate, și să-i ofere copilului tău posibilitatea unui joc sigur, plăcut și educativ. Adaugă la aceste elemente și câteva jucării gonflabile, iar copilul tău va fi mai mult decât încântat.

Produse indispensabile verii găsiți la METRO

În rețeaua de magazine METRO găsești tot sortimentul de produse destinate înotului, de la piscine gonflabile de diverse dimensiuni și până la echipament pentru copii, accesorii și jucării pe care aceștia le pot folosi în timp ce se joacă în apă. Beneficiază de ofertele actuale, prețurile noastre s-au topit în această caniculă!

Te așteptăm în magazinele noastre sau online, iar de restul ne ocupăm noi!

METRO – aliatul vacanței tale!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *