Spălarea mâinilor cu săpun și utilizarea dezinfectantelor pe bază de alcool astăzi a devenit o strictă necesitate, o măsură importantă de prevenire a răspândirii acestui nou virus. Doar că spălarea excesivă și dezinfectarea cu produsele pe bază de alcool distruge bariera cutanată, provoacă eczeme, dermatite alergice și de contact, fisuri, deshidratarea severă a pielii. Deaceea este foarte important utilizarea cremelor reparatorii cu un conținut de ingrediente hidratante si revigorante, precum Urea, Panthenol, Glicerina și Alantoina.

Crema cu Uree este cel mai bun reparator în această perioadă, împreună cu Glicerina vegetală, care va menține molecula de apă profund în epidermă și nu va permite deshidratarea. Ca agent reparator acționează Panthenol îmreună cu Alantoina, care regenerează leziunile la nivel celular, respectiv vom obține o piele sănătoasă și frumoasă. Este foarte important, ca balsamul pentru mâini să nu conțină parfum, parabeni și uleiuri minerale, pentru ca să evităm o iritare adițională a pielii.

Un produs perfect pentru îngrijirea mâinilor este NumisMed Balsam reparator pentru mâini cu Uree 10%

Îngrijire specială pentru mâini extrem de afectate, eficiența în hidratarea și protejarea pielii mâinilor. Chiar și pielea aspră, uscată și iritată se va simți din nou catifelată.
Ingredienti activi:

* Uree 10% – hidratează în profunzime pielea uscată.
* Glicerina oferă protecție de la factorii externi nocivi.
* Clorură de argint – Ionii de argint rapid și eficient acționează asupra microbilor și reglează numărul lor pe suprafața pielii. Aceste particule microscopice pot inhiba proliferarea multor tipuri de bacterii, virusuri și ciuperci pentru o perioadă lungă de timp.
* Panthenol – este utilizat ca agent de hidratare, deasemenea pantenolul are efect antibacterian și de regenerare.
*Alantoina – Sprijină tratamentul pielii crăpate, hidratează, calmează pielea, accelerează vindecarea rănilor prin stimularea diviziunii celulare.
* Bisabololul reduce inflamația, stimulează regenerarea celulelor, accelerează vindecarea leziunilor.

Balsamul are o textură lejeră, se absoarbe rapid fără a lăsă urme lipicoase.

Fără parfum. Produs în Germania și testat dermatologic. Îl găsiți în toată rețeaua Farmacia Familiei. 

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *