Asociația Obștească „Ajută un Om” lansează o serie de lecții publice pentru femeile din mediul rural. Împreună cu compania farmaceutică „Gedeon Richter”, organizatorii își propun să instruiască femeile și să le povestească despre sănătate și modul frumos de a avea grijă de corp, indiferent de vârstă. 

draga adolescenta

Prima localitate unde vor ajunge cu un seminar despre sănătatea femeii este comuna Bahmut din raionul Călărași. Cei mai buni medici din domeniul ginecologiei vor ajunge în fața femeilor și le vor răspunde la toate întrebările. La fel, la eveniment au fost invitați reprezentanți ai centrelor medicale regionale, pentru a face schimb de practici și pentru a învăța de la colegii care profesează medicina în cele mai importante instituții medicale din Chișinău.

Dacă cunoașteți femei din apropierea comunei Bahmut, raionul Călărași, povestiți-le despre acest eveniment și spuneți-le să vină neapărat pe 30 martie, ora 10.00, în sala festivă a gimnaziului Bahmut. Intrarea este gratuită, iar cele mai norocoase participante vor primi premii valoroase de la organizatori.

Acțiunea dată este prima dintr-o serie de lecții publice gratuite despre sănătatea femeii, toate urmând a fi desfășurate în peste 12 sate din 5 raioane din țară. Asociația „Ajută un Om” a fost fondată acum 9 ani, iar unul din scopurile asociației este susținerea femeilor și educarea populației referitor la importața prevenției medicale.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *