Îți dorești o casă mare, în care fiecare zonă să fie utilizată la maximum? Ai o suprafață limitată în metri pătrați, dar vrei să aibă o zonare eficientă și să îți permită o întrebuințare comodă? Acum nu mai e cazul să procuri un alt imobil, deoarece există soluții de design interior al spațiilor mici, grație cărora poți exploata corect și eficace suprafața disponibilă. Este oportună, în această situație, o consultație a designerului, care, grație expertizei sale profesionale, îți va putea recomanda mecanisme de optimizare a spațiilor și va redescoperi potențialul locuinței tale, prin cele mai inedite stiluri în design interior. Compania Polyart Design vine cu câteva sfaturi pertinente, în acest sens.

Descarcă spațiul de elemente inutile

          Primul și cel mai relevant pas este să apelezi la un specialist în servicii de design interior din Moldova. De ce? Acest lucru îți permite să planifici clar etapele de lucru și să înțelegi care sunt provocările de ordin tehnic ale spațiului tău. Să modelăm o situație: ai nevoie de designul interior al unui living mic, dar spațiul disponibil este relativ restrâns, ce poți face?

Recomandarea specialiștilor este să „aerisești” corect zona, altfel spus să elimini elementele de prisos, care ți-ar îngrădi posibilitățile de mișcare. De exemplu, în situația de mai sus poți apela la mecanismele stilului minimalist, care prezumă utilizarea unui număr mic de piese mobiliere, strict după scopul acestora. Respectiv, poți amplasa o sofa, o măsuță de presă și câteva fotolii, care luate la un loc ar forma un loc extrem de plăcut unde să-ți petreci după amiezile.

Deschide spațiile de depozitare

Specifică interioarelor minimaliste, această soluție este cu atât mai pertinentă, cu cât oferă posibilitatea de a câștiga spațiu suplimentar. Renunțând la pereți și uși suplimentare, deschizând vizual zona și utilizând rafturi amplasate avantajos, poți câștiga loc suplimentar, dar și să păstrezi coerența întregului proiect, precum și filosofia trasată de comun acord cu designerul de interior.

Folosește o cromatică potrivită

Oricât de simplu sau banal ar suna, o gamă cromatică augmentează vizual, în egală măsură, spațiul rezidențial, punând accentele necesare pe anumite spații. Poți opta, în acest sens, pentru o paletă de culori reci, organice, care s-ar îmbina armonios, oferind vizual senzația de larghețe, de amplitudine.

Accentele tari pot fi prezente la piesele de mobilă sau la cele de decor, care vor structura întregul spațiu. Evident, alegerea gamei cromatice trebuie să țină cont de personalitatea locatarilor, de specificul acestora, pentru ca să fie creată o atmosferă plăcută și naturală.

Vrei să-ți transformi casa într-un spațiu echilibrat? Să te bucuri de fiecare zonă fără să ții cont de metrii pătrați? Atunci este oportun să apelezi la specialiști în design interior, care îți vor oferi soluții potrivite și te-ar putea ajuta să explorezi potențialul casei tale, în cel mai propice mod. Echipa companiei Polyart Design este gata să-ți ofere consultații complete preliminare, să identifice alături de tine cel mai oportun stil arhitectural interior și de design, în conformitate cu dorințele tale. Contactează-i chiar acum la numărul de telefon (+373) 69-34-25-61 și ei îți vor optimiza spațiul estetic și calitativ!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *