În fiecare an școlar, părinții se ciocnesc de o mare dilemă: cum să-și pregătească corect copiii de studii. Ce trebuie să le cumpere și în ce volum? Să achiziționeze tot cu rezervă sau strict conform indicațiilor numerice? Acest an promite să fie unul extrem de interesant atât pentru copiii puși în fața scenariilor mixte de predare, cât și pentru părinții care trebuie să-i pregătească corespunzător. Rețeaua de magazine METRO Cash&Carry lansează campania Back to School, în care oferă cele mai avantajoase prețuri la tot spectrul de produse destinate școlarilor. Cum să le alegi corect? Iată câteva sfaturi de la specialiștii din echipa METRO.

Consultă dirigintele!

          Pentru a alege cele mai potrivite rechizite de birou și de studii pentru copilul tău, primul pas necesar este să consulți dirigintele, care îți va da detalii cu privire la procesul educațional, numărul de ore și, nemijlocit, orarul lecțiilor. În baza acestuia vei putea observa care este volumul și în câte discipline va fi implicat copilul tău. Primind indicațiile veridice de la pedagog, poți concepe o listă de bază cu rechizitele universale de care are nevoie copilul tău: caiete, pixuri, învelitori, ghiozdan (dacă nu are deja unul), atribute pentru creație (plastelină, creioane, guașă, pensule). Metoda oportună este să iei câteva piese de bază, plus câteva de rezervă, pentru ca ulterior să nu fii nevoit să faci drumuri suplimentare la magazin.

Consultă-ți copilul!

          Copilul tău este actorul principal al mecanismului educațional și părerea lui este extrem de relevantă atât la faza de pregătire de școală, cât și ulterior. Dacă vrei să-l motivezi constant, să-l implici activ, atunci este cazul să îl consulți chiar și în conceperea listei cu rechizite. Fă o rubrică separată în care copilul să-și treacă anumite accesorii care l-ar ajuta să aibă activități extra-curriculare eficiente: desen, sport sau creație. Lasă-l să aleagă birotica și rechizitele conform dorințelor sale, astfel încât să primească plăcere atât de la lecțiile petrecute în școală, cât și de la exercițiile suplimentare sau de la activitățile de weekend. Un accent mare, în acest sens, îl poți fixa pe nevoile estetice ale copilului, lăsându-l să aleagă rechizite cu diverși eroi din desenele sau filmele sale animate preferate. În acest fel, el va primi plăcere atât de la pregătirea de școală, cât și de la realizarea sarcinilor date de profesori.

Dacă cele două puncte de mai sus sunt îndeplinite corect, atunci clopoțelul de 1 septembrie va veni frumos și fără griji suplimentare, drumuri în plus și panică. Copilul tău va avea în ghiozdan absolut toate produsele de birotică necesare, astfel încât să se încadreze din start în procesul de studiu.

Campania promoțională Back to School este valabilă în perioada 13 august – 2 septembrie, în toate magazinele METRO Cash&Carry, așa că pregătește listele și vină să alegi cele mai calitative rechizite pentru piciul tău la un preț potrivit, fără găuri în bugetul familiei. Acum ai tot necesarul într-un singur loc, fără căutări interminabile și ore suplimentare de shopping.

METRO Cash&Carry – aliatul cumpărăturilor tale raționale, zi de zi!

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *