Cumpărăturile sunt o activitate de rutină care, de fiecare dată, îți consumă din ce în ce mai mult timp și atenție. Dacă încă faci liste interminabile din care tot scoți și adaugi produse, alergi de la un magazin la altul pentru a alege produse proaspete, îți pierzi calmul în cozile interminabile, iar la final de zi ești epuizat, atunci e cazul să schimbi ceva. Acum lucrurile au devenit mult mai ușoare grație serviciului de livrare a magazinului online Linella. Mereu vei găsi pe site-ul magazinului Linella oferte avantajoase, produse proaspete și o livrare mega rapidă – iată doar câteva dintre beneficiile acestui magazin online.

De ce ar trebui să schimbi rutina veche pe o metodă nouă de a-ți procura cele necesare?

Cumpărăturile devin mai rapide și mult mai comode

            Imaginează-ți că ai posibilitatea să economisești timp și energie pentru a procura toate cele necesare fără a bate drumurile în căutarea celor mai proaspete produse și cele mai bune prețuri. Acum tot ceea ce trebuie să faci este să-ți inventariezi debaraua și frigiderul, să vezi care sunt produsele necesare și să faci lista celor necesare. Apropo, la acest capitol îți oferim câteva recomandări de care să ții cont pentru a nu scăpa nimic din vedere și a face provizii de alimente corect. 

  • Verifică care sunt cantitățile fiecărui produs din cămară la capitolul crupe și paste făinoase, deoarece acestea sunt produsele care îți asigură mese rapide și sățioase, indiferent de timpul disponibil pe care îl ai pentru gătit. Poți opta pentru variantele clasice de crupe sau pentru cele care sunt fără gluten, eventual dacă ții un regim alimentar sau îți dorești să slăbești.
  • Fă provizii de conserve și sosuri pentru gustări rapide. De exemplu, un borcan de pate vegetal și câteva felii de pâine prăjită în toast poate deveni dejunul perfect pentru dimineți grăbite.
  • Cumpără produse lactate, ținând cont de necesitatea ta și a familiei tale. Poți alege lapte de vacă degresat sau cu un procent înalt de grăsime, unt sărat sau dulce, chefir sau lapte bătut. Toate aceste produse vor suplini necesarul de calciu și se pot servi la micul dejun sau pentru gustări rapide. 
  • Cumpără pește și carne pe care să le porționezi și păstrezi la congelator. Poți utiliza pentru acest scop pungile de congelare, ambalajele speciale, astfel încât să păstrezi savoarea acestor produse. Specialiștii nutriționiști recomandă decongelarea la frigider pentru a păstra nutrienții produsului. Respectiv, cu o seară înainte să le gătești mută produsele din congelator în frigider. 
  • Asigură-te că ai mereu fructe și legume, deoarece sunt o sursă bogată de vitamine și minerale calitative, ușor de asimilat și care îți asigură aportul necesar de energie și tonus pentru o zi întreagă. 
  • Nu uita de dulciuri, mai ales dacă ai copii. Chiar dacă trebuie consumate în cantități moderate, acestea sunt indispensabile în orice casă, aceste delicii îți pot oferi un moment de răsfăț în micile tale pauze alături de o cană de ceai sau cafea.

Prețuri prietenoase

            Marele avantaj al magazinului online Linella sunt prețurile care se actualizează constant în funcție de promoțiile existente, care apropo, aici apar fecvent, deci poți cumpăra produsele tale preferate cu un cost profitabil și avantajos oricând și din orice punct al țării. Urmărește ofertele disponibile și fă-ți provizii corect. Alege produsele necesare și suplinește-ți stocurile, astfel încât să-ți poți delecta familia cu diferite delicii culinare.

            Linella – alături zi de zi!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *