Odata cu intensificarea razelor solare, tenul cu roşeaţă are nevoie de îngrijire specială.

Ce este cuperoza

Cuperoza este o afecţiune dermatologică caracterizată prin roşeaţa feţei (eritem), apariţia de vase de sânge (teleangiectazii) şi coşuri (papulo-pustule). Diagnosticarea precoce este foarte importantă deoarece este o afecţiune progresivă, care netratată se poate agrava.

Cuperoza debutează cu episoade de inroşire puternică a feţei (flush). Reacţia apare brusc şi este declanşată de anumiţi factori, cum ar fi: expunerea la soare, emoţii, mâncăruri picante, alcool. Roşeaţa feţei, asemănătoare cu roşeaţa provocată de arsurile solare, este însoţită de modificarea temperaturii pielii cu senzaţie de ”obraji în flăcări”.

Ivatherm  a creat pentru ingrijirea pielii sensibile din cuperoza  gama Rosederm – lotiune micelara şi crema pentru piele sensibila.

ROSEDERM Loțiune micelară anti-roșeață curăţă şi demachiază blând pielea fragilă şi iritată, uşor reactivă. Produsul este recomandat pentru îngrijirea zilnică a pielii cuperozice, a pielii sensibile, alergice, cu roşeaţă sau roșeață și scuame. Reduce eritemul (roşeaţa), calmează iritaţiile, reechilibrează pH-ul pielii. Are toleranţă oculară excelentă şi nu necesită clătire.

ROSEDERM crema pentru piele sensibilă cuperozică oferă îngrijire pentru pielea sensibilă cu eritem și telangiectazii (vase de sânge) din rozacee. Este recomandat în tratamentul pielii sensibile cuperozice cu microcirculație vizibilă, localizată şi eritem. Reduce numarul şi mărimea telangiectaziilor aparente la nivelul feţei. Acţiune reparatorie anti-inflamatoare şi anti-angiogenetica.

Aplicaţi o data sau de doua ori pe zi, pe zona afectată-obraji şi aripile nasului, pe o perioadă de cel puţin 3 luni. Constituie o excelentă bază de machiaj.

Găsiți produsele Ivatherm în Farmacia Familiei!

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *