Vacanțele sunt o chestiune destul serioasă, să știi! Sunt prețioase, pentru că le așteptăm cu sufletul la gură câte un an întreg, însă vin la pachet cu o tonă de întrebări, ce să faci, de unde să începi, unde să mergi, cât va trebui să cheltui? Până să pui la punct toate detaliile, vei simți deja nevoia unei vacanțe doar pentru că ai făcut toate pregătirile pentru cea inițială! Pentru a nu ajunge în această situație, iată câteva sfaturi care îți pot fi de folos:

  • Ce sumă ești dispus să cheltuiești?

Stabilește un buget clar, care să includă totul: transport (autostrăzi, benzină, bilete), cazare, mâncare, băutură, plajă, cheltuieli suplimentare. Un buget bine pus la punct și calculat până la cele mai mici detalii îți va asigura o odihnă pe măsură. Dacă nu îl ai, analizează varianta unui credit online care te va ajuta să ai o vacanță de vis, exact cum îți dorești.

  • Planifică totul din timp!

Niciodată nu e prea devreme pentru a începe să faci planuri pentru o vacanță! Te poți gândi la destinație, tipul de activități pe care ai vrea să le faci sau ce fel de sejur îți dorești oricând, urmând ca, ulterior, să pui la punct restul detaliilor.

  • Profită de Early-booking!

Cum spuneam, gândește-te cu câteva luni înainte unde ai vrea să mergi. Urmărește periodic ofertele agențiilor de turism sau ale site-urilor specializate în promoții. Nu știi niciodată de unde sare iepurele, s-ar putea să ai norocul să dai peste o ofertă potrivită gusturilor tale, foarte avantajoasă! Iar dacă ți-a căzut cu tronc vreo destinație, însă nu are preț promoțional, nu uita că ai mereu la îndemână posibilitatea de a lua credite rapide online care îți pot aduce destinația de vis mai aproape.

  • Urmărește ofertele companiilor aeriene!

Din ce în ce mai multe companii lansează campanii de reduceri masive, mai ales în lunile cu puțin trafic turistic. Urmărește pe Facebook, site-urile companiilor aeriene sau site-urile specializate în oferte turistice și poți găsi prețuri incredibil de mici pentru biletele de avion!

  • Verifică toate condițiile!

Fii sigur că știi ce te așteaptă: verifică detaliile legate de climă, anotimpuri, prețuri și taxe locale, restricții impuse de religie. Nici mâncarea nu este de neglijat, dacă vei face un research pe Google despre vacanțele  în Asia, vei vedea că multe persoane și-au ratat acolo vacanța, pentru că nu au suportat gustul și mirosul mâncării!

  • Pregătește toate documentele!

Interesează-te din timp în legătură cu toate actele necesare, vize, documente, vaccinuri, eventuale pericole de ordin politic (în zonele considerate având un anumit grad de conflict), epidemii și, mai ales, află coordonatele Ambasadei Republicii Moldova.

Unele idei îți pot părea elementare, dar nu e cazul să te pui cu entuziasmul pregătirii costumului de baie și al ochelarilor de soare, în toată această euforie se poate întâmpla ca să uiți acasă certificatul de naștere al copilului, asigurarea de sănătate sau chiar voucherele pentru hotel, și sigur nu vrei să știi cum e asta! Așa că, o mică recapitulare nu strică niciodată!

Fiind înarmat cu toată informația necesară, îți poți planifica vacanța fără să te gândești la resursele financiare. Odată ce ai găsit oferta potrivită, poți aplica pentru un împrumut rapid chiar în timp ce îți faci bagajele.

Kreddy pune la dispoziția ta credite în Moldova doar cu buletinul pentru orice tip de nevoi. Tot ce e nevoie să faci este să accesezi site-ul, să alegi suma și perioada de rambursare dorită. În cererea de solicitare completează toate câmpurile și transmite către analiză. Răspunsul de confirmare îl vei primi timp de câteva minute, iar banii îi poți obține pe card sau în numerar la oficiile companiei și magazinele partenere Darwin.

Vacanța mult dorită nu este atât de departe, iar problemele financiare … de fapt nu mai ai nici un fel de probleme. Umple-ți bagajul cu bună dispoziție și savurează vacanța din plin!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *