În februarie sărbătorim iubirea și ideile pentru cadouri nu se mai termină. Cu toate că o singură zi nu este de ajuns să vă demonstrați iubirea, Sf. Valentin este un prilej ideal de a o face. Cum să vă surprindeți jumătatea de Ziua Îndrăgostiților și să petreceți împreună momente unice? O cină romantică sau proceduri de îngrijire corporală sunt, cu siguranță, o variantă bună. Dacă ambii sunteți activi, însă preferați să petreceți timpul cât mai relaxant, atunci ce-ar fi să combinați toate trei variante? În acest sens, cazarea într-o pensiune SPA sau într-un hotel premium este cadoul perfect de 14 februarie. Aici, aveți oportunitatea să vă diversificați modul activ de viață și să vă relaxați bucurându-vă de compania celuilalt.

Totuși, care ar fi scenariul ideal pentru o seară petrecută într-o atmosferă intimă și romantică? Vedeți mai jos lista activităților care vă vor reînvia primele emoții ale iubirii.

# Saună sau Jacuzzi

Nu pare să fie deloc un cadou pentru cupluri active? Totuși, beneficiile celor 20 sau 40 de minute petrecute în saună și jacuzzi sunt considerabile atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea spirituală. Pe lângă relaxarea întregului corp, aburii fierbinți și masajul acvatic participă la eliminarea toxinelor și, respectiv, la tonifierea mușchilor. Un decor romantic înfrumusețat cu petale de trandafiri, un pahar de șampanie și ciocolată Raw ar completa perfect seara în care veți celebra sentimentele unul față de celălalt.

spa-chisinau

# Proceduri SPA pentru îngrijirea pielii

Sesiunile de relaxare în saună sau jacuzzi pot fi combinate și cu proceduri de îngrijire a corpului sau masaj, pentru a completa cadoul perfect. Un centru SPA unde puteți beneficia și de cazare este locul ideal pentru o odihnă confortabilă. Beneficiile sesiunilor SPA sunt multiple, în special când sunt realizate în cuplu. Menite să vă ofere momente de relaxare și refugiu de cotidian, acestea reprezintă și o bună oportunitate pentru îngrijirea pielii. De exemplu, împachetarea cu ciocolată este recomandată pentru hidratarea adâncă a pielii. Dacă tot suntem în plină iarnă, când pielea uscată trebuie hidratată, împachetarea cu diferite produse naturale este un cadou pe cât de frumos, pe atât de benefic pentru sănătate.

masaj-chisinau

# Cină romantică pentru doi

Oricât de activi ați fi și oricât de mult ați iubi drumețiile și călătoriile, o seară romantică petrecută în doi într-o atmosferă intimă este o oportunitate perfectă de a vă intensifica sentimentele. De exemplu, după o sesiune relaxantă de proceduri pentru îngrijirea corpului, o masă copioasă, dar sănătoasă este tocmai ceea de ce aveți nevoie. În acest sens, cazarea în unul dintre hotelele din Chișinău este o soluție optimă pentru a vă bucura de o seară pe cinste și de a savura clipele petrecute în doi. Bucatele alese, șampania rece și un desert delicios servite într-o cameră modernă de hotel vor completa perfect seara.

hotel-spa-ingrijire-chisinau

Dragostea trebuie exteriorizată, de aceea Aquaterra Hotel & SPA vine cu oferte inedite de Ziua Îndrăgostiților. Având un centru SPA de cel mai înalt nivel, hotelul pune la dispoziția cuplurilor pachete ce conțin servicii exclusiviste pentru Sf. Valentin. Cuplurile beneficiază de camere de lux confortabile și moderne, deservire de cea mai înaltă calitate, iar toate acestea vin cu prețuri rezonabile. Iar pentru oamenii de afaceri care de Ziua Îndrăgostiților au întâlniri de business, hotelul oferă cazare în Chișinău. Aceștia pot combina serviciul cu procedurile de relaxare, sport sau cine de afaceri. Fiind situat în sectorul Botanica, pe bd. Decebal 6/3, Aquaterra Hotel & SPA are o locație perfectă pentru iubitorii de a petrece timpul relaxant fără să se deplaseze în afara orașului.

Doriți și Dvs. să vă surprindeți persoana iubită de 14 februarie și să petreceți o seară de neuitat? O puteți face apelând la numărul de telefon +(373) 22 00 57 75 și făcând o rezervare pentru două persoane. Dăruiți-vă momente unice petrecute la Aquaterra Hotel & SPA!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *