Nu există părinți care să nu-i cunoască pe medicii pediatri Mihai Stratulat și Dorina Agachi. Îi știm de la Pediatrica, prima clinică pediatrică din Moldova, iar de azi îi vom vedea și pe micile ecrane. Un nou produs mediatic va fi lansat în această seară, avându-i ca gazde pe pediatrii de la clinică. Este vorba despre emisiunea „Creștem mari și sănătoși”, care va fi difuzată în fiecare zi de vineri la postul AccentTV.

emisiune-pediatrica

Emisiunea „Creștem mari și sănătoși” va fi o platformă utilă de informare a părinților și buneilor care vor dori să afle din prima sursă despre sănătatea copilului.

Proiectul de emisiune unic în Moldova va pune la dispoziția telespectatorului toată informația pentru o creștere sănătoasă a copilului. Pediatrul Dorina Agachi și neonatologul Mihai Stratulat vor intra în casele părinților pentru a-i ajuta să înteleagă cum să își crească corect un copil, care este cel mai bun tratament medical și ce efecte nefaste au diagnozele greșite.

Pentru a crește copii sănătoși, urmărește în fiecare zi de vineri, începând cu ora 19:00, emisiunea „Creștem mari și sănătoși”!

Anna Casian-Musteață

Sursa foto – Facebook/Creștem mari și sănătoși

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *