Alkmene Gel-Peeling-Masca 3in1 cu ulei de arbore de ceai purifică, reduce în mod vizibil punctele negre și neutralizează efectul strălucitor al tenului. Poate fi folosit în trei moduri: pentru curățare, exfoliere sau ca mască. 


3 in 1 PRODUS PENTRU TEN ACNEIC, MIXT

Formula de calitate înaltă combină ulei de arbore de ceai pur și ingrediente delicate pentru îngrijirea completă a tenului gras/acneic. Poate fi folosit pentru curățare, ca agent de exfoliere și ca mască, oferind beneficii de durată.

Ingrediente active:

* Ulei de arbore de ceai- antiseptic, antibacterian, antiinflamator
*Extract de hamamelis –
astrigen, diminuează porii dilatați
*Argila albă- seboregulator, matifiant, absoarbe exces de sebum
*Panthenol – hidratant, revigorant
*Alantoina –
cicatrizant, calmant

Curățare:
Curăță cu o blândețe extremă pielea feței fără a o irita. Formula cu ulei de arbore de ceai previne iritarea, oferind acțiuni preventive, precum și stinge inflamatiile existente.

Peeling: Granulele exfoliaza bland pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile acumulate. Extract de hamamelis are efect astrigent asupra porilor, iar argila absoarbe excesul de sebum și ajută la reducerea apariției punctelor negre.

Masca: Masca cu ulei de arbore de ceai reduce punctele negre și în același timp revigorează și reîntinerește pielea.  Reglează producerea de sebum, reface și uniformizează relieful pielii.


MOD DE UTILIZARE
1.Efect de curățare: aplică pe pielea umedă, masează cu blândețe și clătește. Se recomandă utilizarea zilnică.

2.Efect de agent exfoliant: aplică pe pielea umedă, masează cu mișcări circulare și apoi clătește. Se recomandă utilizarea 1-2 ori pe săptămână.


3.Efect de mască: Aplică pe față, evitând zona în jurul ochilor. Lasă produsul să se usuce, timp de 3 minute. Clătește. Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână.

DOAR ÎN LUNA IULIE POȚI PROCURA ALKMENE 3IN1 CU REDUCERE 30%*
*Oferta valabilă în rețeaua Farmacia Familiei

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *