Sezonul cald e mai aproape decât credem, de aceea nu e niciodată prea devreme pentru a te apuca de sport. După sezonul de inactivitate de până acum, sportul sigur te va ajuta să te simți plin de viață și cu multă energie. Dacă vrei să ajungi la forma dorită, vizitele la sala de sport și obiceiurile sănătoase o să te ajute. Iată câteva sfaturi pentru a arăta și a te simți perfect în pielea ta!

Fă un abonament la sala de sport

Nimic nu te poate aduce în formă mai repede decât vizita regulată la sala de forță. Sportul într-un mediu de antrenament organizat pentru confortul tău este mai productiv și eficient. Bineînțeles, pentru a atinge obiectivele pe care ți le-ai propus este nevoie de stabilirea unui plan de antrenament pe care să-l urmezi cu precizie. În acest sens, antrenorii profesioniști de la sală îți vor da sfaturi și te vor ghida spre succes. Spre deosebire de sportul acasă, la sală ai ocazia să încerci o mulțime de aparate de fitness moderne și să dezvolți noi abilități. Odată ce faci un abonament la sala de sport, devii mai responsabil, iar în timp vizitele se vor transforma într-o plăcere și vor fi o modalitate de a menține forma dorită a corpului, dar și de a te elibera de stres. În funcție de motivația și de timpul de care dispui, poți să ai corpul pe care îl dorești după o perioadă scurtă. Important este să nu renunți!

Rămâi activ

Practicarea sportului nu este legată doar de scăderea în greutate și de menținerea în formă. Sănătatea depinde în mare parte de mișcare și un lucru important este să fii mereu activ. Oricât de aglomerată devine ziua ta, acordă câteva minute în care să te miști și să obții energie.

O plimbare, alergatul, mersul cu bicicleta, frecventarea unei săli de sport sau exersarea acasă sunt doar câteva modalități care te ajută să menții sănătatea corpului și a minții. Tratează sportul ca pe o formă de relaxare, nu ca pe o obligație, iar acest proces va fi mult mai ușor și plăcut. Exercițiile fizice sub orice formă, combinate cu alimentația sănătoasă fac minuni pentru starea ta de bine și te ajută să adopți o gândire pozitivă. De aici începe schimbarea!

Nu lăsa vara să te prindă nepregătit, sala de sport în Chișinău Aquaterra Fitness Ciocana are condițiile optime de antrenament și îți garantează o experiență de cel mai înalt nivel. Încearcă și bucură-te de rezultate!

P.

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *