VIP Magazin     Ediţia a doua a întunirilor organizate de „Clubul Nostru” a avut-o ca invitată specială pe doctoriţa Mihaela Bilic, celebra nutriţionistă din România şi „prietena vedetelor”, cum a numit-o presa românească.

Autoarea celei mai vândute cărţi a anului 2008 din România, „Trăiesc, deci mă abţin”, a venit cu mare drag la Chişinău, pentru o întâlnire de suflet cu femeile noastre. În 19 iulie „Sala de Aur” s-a umplut de femei dornice să afle secrete direct de la Mihaela Bilic, doctoriţa care are grijă de corpul Mihaelei Rădulescu, Andreei Raicu, Loredanei Groza, Oanei Cuzino, dar şi multor (altor) femei frumoase.

     În parteneriat cu Centrul Sportiv şi de Frumuseţe „Wellness Land”, „Clubul Nostru” a reuşit să organizeze o seară specială şi utilă, în care femeile prezente au ascultat-o pe Mihaela Bilic, apoi au asaltat-o cu întrebări despre nutriţie, sport, diete, alimentaţia copiilor şi a adolescenţilor. Deja devenind o tradiţie pentru întâlnirile organizate de „Clubul Nostru”, tombola cu premii valoroase a confirmat fidelitatea multor participante, care s-au învrednicit de cadouri din partea partenerilor evenimentului: abonamente la „Wellness Land”, cărţi interesante de la „Diverta”, produse de îngrijire de la „Avene”, certificate-cadou de la Art-salon „MolDeco”şi bonuri valorice de la agenţia de turism „Atlantic Travel Club”.

Mulţumim şi hotelului „Codru” „pentru frumoasa găzduire şi o bucătărie desăvârşită”, a scris Mihaela Bilic în cartea lăsată cadou domnului director Adrian Dobrin. Mihaela a plecat la Bucureşti după două zile excepţionale petrecute în Chişinău. După seara evenimentului – care s-a dovedit a fi una fenomenală,  a doua zi Mihaela a mers la biserica „Sfântul Dumitru”, unde l-a cunoscut pe părintele Pavel Borşevschi. După un prânz servit în cantina bisericii, Mihaela a promis că revine în octombrie, pentru o nouă întâlnire, de data aceasta cu ocazia lansării noii sale cărţi „Sănătatea are gust”.

 

Sursa: VIP Magazin

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *