VIP Magazin     Femei puternice, inteligente şi stilate, mame şi afaceriste, toate au fost prezente într-o singură sală pentru a asista la deschiderea oficială a „Clubului Nostru”, o idee inovatoare implementată de Doina Cernavca şi Viorica Nagacevschi.

Pentru femei de către femei – un concept genial răspândit pe larg în Europa, dar care le lipsea până acum femeilor din Moldova. Invitatele serii au fost Alice Năstase Buciuta şi Simona Catrina – două jurnaliste şi scriitoare din România care fac confidenţe impresionante, sunt deschise şi oneste, scriind despre dragoste, sex, bărbaţi şi relaţii cu o naturaleţe dezarmantă. Recent, acest cuplu ideal, Alice şi Simona, a publicat o carte – „Andiamo” – „o poveste a iubirilor cu sens giratoriu” şi „istoria decolajelor cu turbulenţe şi a aterizărilor cu resemnări”.

    La prima întâlnire organizată de „Clubul Nostru”, invitatele ne-au vorbit despre percepţia fiecărei femei de a iubi, a rolului bărbatului şi femeii în cuplu, dar şi despre gelozii, minciuni,  copii, trădare. În cadrul întâlnirii, invitatele au provocat femeile din sală, punându-le întrebări despre iubirile din viaţa lor. Câteva doamne mai curajoase şi-au împărtăşit secretul fericirii în cuplu, fapt pentru care au fost apreciate cu aplauze furtunoase, iar în unele momente chiar şi s-a râs cu poftă. Prima, şi cea mai îndrăzneaţă, a mărturisit că de 35 de ani iubeşte acelaşi bărbat, alături de care a trăit o viaţă întreagă, fiind la fel de îndrăgostită ca la început, ceea ce a stârnit admiraţie şi aplauze şi din partea invitatelor. O altă doamnă ni s-a confesat că ea singură a iniţiat relaţia, timp de zece ani şi-a „ghidat” soţul în tot, pentru o mai bună înţelegere, rezultatul insistenţelor ei fiind minunatele bucheţele de flori pe pernă, drept dovadă a unei iubiri ce durează de 15 ani.

Toată seara s-a sesizat, cu uşurinţă, cât suflet şi pasiune au depus în organizarea evenimentului gazdele Doina Cernavca şi Viorica Nagacevschi. Vânzare de carte, sesiune de autografe, poze cu invitatele şi un fourchette select – toate au întregit seara. La fel, a fost organizată o tombolă, unde peste 50 de femei, cele mai norocoase, au câştigat premii de valoare de la partenerii evenimentului.

Cu siguranţă „Clubul Nostru” se va bucura de mult succes. Aşa cum au promis organizatorii, se va organiza lunar câte un eveniment, unde pe lângă poze, cărţi, bijuterii şi şampanie, vom avea ocazia să ascultăm o minte deşteaptă, un suflet sincer, o personalitate de la care avem ce „fura”: din experienţa de viaţă, din cărţile pe care le-a scris, din propriile trăiri şi vise.

 

Sursa: VIP Magazin

Postări recomandate

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *